Fergeteges koncerttel zártuk a nyarat Győrben

A 90-es évek neves hazai és külföldi előadói léptek fel városunkban.

A Safri Duo indította a Nyárzáró koncertet a Városház téren szombaton este. Nemzetközi- és magyar sztárok igazi hada vonult fel a színpadra és fakasztotta dalra, perdítette táncra a közönséget. A buli előtt Borkai Zsolt polgármester szólt a győriekhez. „Számtalan nagy előadót köszönthettünk városunkban ezen a nyáron is, hiszen felejthetetlen koncertet adott Rúzsa Magdi, de az Edda is megtöltötte a Dunakapu teret. A kulturális események mellett komoly sportrendezvények is voltak, hiszen megrendeztük az első junior tornász világbajnokságot, illetve a junior női kézilabda Európa bajnokságot is, ahol aranyérmet tudott szerezni a magyar válogatott.”

Az este folyamán a Safri Duo mellett fellépett az Aqua, Jenny az Ace of Base-ből, a 2 Brothers on the 4th floor, a magyarok közül pedig DJ André, a Happy Gang és a Hip Hop Boyz. Az estét tűzijáték koronázta meg.

Szombaton este arra is fény derült, hogy szeptember 21-én az Audi Aréna Győr ötödik születésnapján Dallos Bogi és Freddie fog fellépni, a Győri Balett és a Győri Filharmonikus Zenekar közreműködésével. A belépés ingyenes, de előzetes regisztrációt igényel, amit a Jegymester oldalán tehetnek majd meg.

 

Forrás és sok-sok kép: Győrplusz.hu