A FIDESZ Győri Szervezetének sajtóközleménye

„Együtt, Mi, Győriek!”

A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje az októberi önkormányzati választáson Borkai Zsolt, Győr polgármestere. A 2006 óta hivatalban lévő városvezető a 13 évvel ezelőtt megkezdett út folytatását ígéri, és továbbra is Győr dinamikus, töretlen fejlődéséért kíván tevékenykedni. „2006 óta hatalmas utat jártunk be: mára az ország egyik fő gazdasági központja Győr, emellett pedig kulturális fellegvár, hazánk egyik legnépszerűbb úti célja, a tudomány, az innovatív megoldások otthona, valamint a sport kiemelkedő városa. Célom, hogy ezeket a területeket tovább erősítsük, miközben megőrizzük a város élhetőségét, ezért tartottam mindig fontos feladatnak a nagyberuházások mellett a városrészek és lakókörnyezetek kiegyensúlyozott fejlesztését is. Választási jelmondatom nem pusztán szlogen. Valóban hiszem, hogy ezt a várost együtt, mi, győriek közösen vezethetjük sikerre. Ezt bizonyítja a mögöttünk hagyott 13 esztendő is.” - fogalmazott Borkai Zsolt, aki hozzátette, a Győrben kialakult széleskörű összefogás, a gazdasági élet társadalmi felelősségvállalásban élen járó szereplői, az egyetem, a különböző intézmények és szervezetek, valamint a lokálpatrióta győriek együttműködése, a közösség érdekében végzett együttes cselekvés nagy erővel bír.

Borkai Zsolt ismertette a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselő-jelöltjeinek névsorát is, akik közül 13-an jelenleg is önkormányzati képviselők, 3-an pedig új jelöltek:

01. körzet Szeles Szabolcs (Sziget, Pinnyéd és Újváros északi része)
02. körzet Dr. Fekete Dávid (Belváros nyugati része, Újváros déli része és Révfalu nyugati része)
03. körzet Takács Krisztián (Belváros keleti része és Révfalu középső része)
04. körzet Morvay László (Révfalu keleti része, Kisbácsa, Nagybácsa, Sárás)
05. körzet Dr. Dézsi Csaba András (Nádorváros)
06. körzet Hajtó Péter (Gyárváros, Likócs és Jancsifalu északi része)
07. körzet Radnóti Ákos (Adyváros keleti része és Jancsifalu déli része)
08. körzet Dr. Szálasy László (Adyváros középső része)
09. körzet Kovács Tamás (Marcalváros I. keleti része, Nádorvárosi déli része és Adyváros nyugati része)
10. körzet Borsi Róbert (Marcalváros I. középső része, Adyváros északi része és Nádorváros déli része)
11. körzet Rózsavölgyi László (Marcalváros I. nyugati része és Marcalváros II.)
12. körzet Hajszán Gyula (Szabadhegy északi része)
13. körzet Diligens Tibor (Szabadhegy déli része, Kismegyer)
14. körzet Dr. Sik Sándor (Győrszentiván)
15. körzet Laczkovits-Takács Tímea (Csanak)
16. körzet Szabó Jenő (Ménfő és Gyirmót)

A jelenleg is képviselőként tevékenykedő jelöltjeink már bizonyították, hogy elkötelezettek a városrészeik iránt, és azok fejlődését tartják szem előtt, de az új jelöltjeinket is jó szívvel ajánlom a választók figyelmébe, hiszen valamennyien Győrért, és a győriekért kívánunk dolgozni a közgyűlésben, mert mi egy csapat vagyunk.

„Októberben fontos választás következik. A Fidesz-KDNP-nek, személy szerint nekem és képviselő-jelöltjeinknek is egy a célunk, ez pedig nem más, mint Győr további dinamikus fejlődése, a megkezdett út folytatása. Városunk az élet számos területén szolgál jó példával más, hazai települések számára. Továbbra is egy biztonságos, tervezhető jövőt kínáló, jó munka- és szabadidős lehetőségeket, erős szociális szolgáltatásokat biztosító, dinamikus fejlődést megőrző Győrért szeretnénk dolgozni. Ehhez kérjük a választók támogatását az önkormányzati választásokon!" – tette hozzá Borkai Zsolt.

Bár sok mindent elértünk közösen úgy gondolom, hogy még nagyobb dolgokra vagyunk képesek EGYÜTT, MI, GYŐRIEK!