Borkai Zsolt

Főoldal Rólam Az Egyesületről Hírek Interjúk Csapatom Kérdőív JELENTKEZZ A CSAPATOMBA!

Kedves !

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre.

Mostantól az Egyesület és Borkai Zsolt munkájáról első kézből tudunk Téged informálni. Nehéz és kemény kampány előtt vagyunk, felkészültünk rá, de a legfontosabb, hogy közvetlenül is tudjunk egymással beszélni.

Maradjunk kapcsolatban!

Üdvözlettel,
Borkai Zsolt


BEZÁR


Rólam

Borkai Zsolt vagyok, olimpiai bajnok tornász, tanár, sportvezető, 13 évig Győr polgármestere, 2 gyermek édesapja, jelenleg a Győri Atlétikai Club elnöke.

  • 1965. augusztus 31-én születtem Győrben, gimnáziumba is ide, a győri Bercsényi Miklós Gimnáziumba jártam.
  • 1985-ben felvettek a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolára.
  • 1989-ben testnevelő szakon diplomáztam. 1996-ban pedig a Janus Pannonius Tudományegyetemen testnevelő tanári diplomát szereztem.
  • 2010 és 2014 között a Fidesz Országgyűlési képviselője, 2006-2019 között pedig Győr Város polgármestere voltam.


1987-ben lólengésben világbajnoki címet szereztem, 1988-ban Szöulban pedig olimpiai bajnok lettem. Ugyanebben az évben megkaptam a MOB fair play bizottságától a Fair play díjat is. Sportpályafutásom során összesen 19 magyar bajnoki címet szereztem. 2010-2017 között a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke voltam.

A Győri Atlétikai Club elnökeként azon dolgozom, hogy a győri sportolóknak kiszámítható, állandó, biztonságos környezetet tudjunk teremteni, hogy a sportolóink a feladataikra tudjanak koncentrálni.

Látom, hogy a város hogyan zárkózott be, hogyan kezdett el letérni a fejlődés és a siker útjáról, amelyen 2019-ig rajta volt. Egyre többen látják ezt így Győrben, egyre többen gondolják úgy, hogy vissza kell hozni a korábban jól működő dolgokat.

Azért dolgozom, hogy Győr újra sikeres legyen!

Ezért indulok újra a város polgármesteri székéért. Ebben a küzdelemben pedig számítok mindenkire, aki újra egy sikeres Győrben szeretne élni.

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy mindig elsők között értesülj a legfontosabb hírekről, eseményekről. Maradjunk kapcsolatban!