Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

A világ legjobbját köszönthettük

A nemzetközi szövetség által hirdetett szavazáson a Győri Audi ETO beállósát, Heidi Lökét választották a világ legjobb női kézilabdázójának. A csoportelsőséget bebiztosító meccsen Borkai Zsolt „Városháza” ezüst emlékérmet adott át a játékosnak…


A hétvégi Bajnokok Ligája mérkőzés ünnepléssel kezdődött, hiszen a hét közben hirdették ki, Heidi Löke lett a világ legjobbja! Ebből az alkalomból a középdöntő utolsó hazai mérkőzésén Borkai Zsolt polgármester, Johannes Roscheck az Audi Hungaria pénzügyekért felelős igazgatója és Kelecsényi Ernő a klub elnöke köszöntötte őt.


Borkai Zsolt Győr Megyei Jogú Város „Városháza” ezüst emlékérmét adományozta a játékosnak a kiemelkedő teljesítmény elismeréséért.


Persze az igazi jutalom, hogy a csapat már az utolsó két mérkőzéstől függetlenül bejutott Európa legjobb négy csapata közé. A vasárnapi spanyol Itxako elleni párharc arról döntött, hogy a győriek megszerzik-e a csoportelsőséget. Azaz csak döntött volna, ha időközben a Larvik nem szenved vereséget a Midtjyllandtól, hiszen így az ETO az utolsó két meccs eredményétől függetlenül megnyerte csoportját.


A hazai csapat számára a spanyol együttes mumusnak számít, és ez a vasárnapi találkozón is bebizonyosodott. Az Itxako védekezése nem fekszik a Rába-partiaknak, de nagy küzdéssel 25-25-ös döntetlent harcolt ki a csapat. Ezzel az ETO-nak kilenc pontja van, vagyis az előnye behozhatatlan.


Az utolsó fordulótól függetlenül az is eldőlt, hogy az Audi ETO KC a román Valcea-val játssza a Bajnokok Ligája elődöntőjét.

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!