Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Vasárnap MOB közgyűlés a Héliában

2012. február 17-én, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökségi ülésén Borkai Zsolt elnöki tájékoztatója után egyhangúlag elfogadták a Sporttörvény változásait is tartalmazó módosított Alapszabály tervezetet.

A február 26-i közgyűléssel kapcsolatban a következő hangzott el: A 2011. évi CLXXII. törvény 58.§. 5. bekezdése kimondja, „a MOB e törvény hatálybalépését követő 60 napon belül köteles közgyűlést tartani, amelyen döntenie kell tagságáról, meg kell állapítania az e törvényben foglaltaknak megfelelően módosított Alapszabályát, elnökségét, felügyelő bizottságot és tisztségviselőket kell választania, létre kell hoznia szakmai tagozatait.”

A Közgyűlés napirendi pontjai az alábbiak:

1. Elnöki tájékoztató az elmúlt időszak eseményeiről és a Sporttörvény módosításáról;

2. A MOB Alapszabályának módosítása a 2011. évi CLXXII. törvényváltozásainak megfelelően;

3. A MOB tisztségviselőinek választása.

A MOB-Közgyűlés jövő héten vasárnap, 10.00 órakor lesz Danubius Helia Hotel nagytermében (1133 Budapest, Kárpát u. 62-64.)

A mai nap a MOB-elnöksége (elnök, alelnökök, főtitkár, elnökségi tagok, a Felügyelő Bizottság elnöke és tagjai) úgy határozott, hogy törvényi kötelezettségeinek eleget téve lemond tisztségviselői mandátumáról a módosított Alapszabály elfogadását követően.

A pénteki ülésen döntés született a Gerevich ösztöndíjakról, a 2012. évi olimpiai felkészülésre biztosított állami támogatásokról, valamint az idei MOB kitüntetésekről (Média-díj, Nők a Sportban-díj) is.

Forrás: MOB.hu

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!