Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Borkai Zsolt a fővédnöke a Sportcsillagok Gálaestjének

Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke igent mondott a felkérésre, így a december 19-én esedékes Sportcsillagok Gálaestjének fővédnöki tisztét az 1998-as szöuli olimpián lólengésben aranyérmet szerzett sportvezető látja majd el.

 

A Sportcsillagok Gálaestjén az év legjobb, legeredményesebb honi sportolóit díjazzák a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) tagjainak szavazatai alapján.

 

Az idei immár az 54. díjátadó lesz, amely nem csupán a közelgő olimpia miatt ígérkezik különlegesnek, hanem attól is, hogy a szurkolók számára először nyílik alkalom a voksolásra: a Sportcsillagok Gálaestjén ezúttal közönségdíjat is átnyújtanak majd!

 

Tavaly a férfiak kategóriájában Berki Krisztián tornász, a nőknél Janics Natasa kajakos végzett az élen; csapatban a Janics, Kovács Katalin kajakpáros nyert, a szövetségi kapitányoknál az úszókat trenírozó Kiss László, az edzőknél Kovács István, a Berkit vb-aranyhoz segítő szakember találtatott a legjobbnak.

forrás: nemzetisport.hu

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!