Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Győrben ülésezett a MOB elnöksége

A Magyar Olimpiai Bizottság kihelyezett elnökségi ülést tartott városunkban 2011. március 4-én. A témák között szerepelt a MOB költségvetése is…

Borkai Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke az üléssel kapcsolatban elmondta, az elnökség megtárgyalta azokat a napirendi pontokat, amelyek a március végén esedékes közgyűlés előtt szerepelnek.

Ezek közül a legfontosabb téma a szervezet 2011-es költségvetése, amely mintegy tizenkétszerese a 2010-es büdzsének (több mint hatmilliárd forint).

Az új szabályozás révén természetesen a nagyobb költségvetéshez jelentős többletfeladatok is társulnak, ami a sport területén megfogalmazott egycsatornás finanszírozási modell egyik első lépése.

Az elnökség a költségvetés tervezetét támogatta, így arról a közgyűlés dönthet, majd az államtitkársággal való szerződéskötés után történhetnek a kifizetések.

Az elnök kifejtette, az ülésen döntöttek a MOB díjazottjainak személyéről is, azonban ezeket a neveket még nem hozzák nyilvánosságra, a közgyűlésen derül ki, hogy kik kapják az elismeréseket.

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!