Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Győrött ülésezett a MOB felügyelő bizottsága

Borkai Zsoltnak, a MOB elnökének meghívására a győri Polgármesteri Hivatal tanácstermében tartotta évnyitó ülését a MOB felügyelő bizottsága.
Dávid Imre, a bizottság vezetője Molnár Zoltán főtitkárt és dr. Sipos Gertrúdot, az elnök tanácsadóját köszöntötte, majd bemutatta bizottság tagjait, Borbély Attilát, Kovács Antalt és Pakucs Jánost. Egyedül Csötönyi Sándor hiányzott, aki az ökölvívó válogatottal utazott el Havannába.

Dávid Imre tájékoztatta a MOB új elnökét a bizottság munkájáról, majd előretekintve, az idei munkatervről, a növekvő feladatokról folytattak eszmecserét. Készen állnak arra, hogy a MOB megnövekedett hatáskörével együtt a bizottság feladatai is szaporodnak.


Borkai Zsolt az eddigiekhez hasonló alapos, pontos munkát kért a bizottság tagjaitól, s támogatást ígért a feltétlenül szükséges tevékenységükhöz.

A jó hangulatú szakmai megbeszélésen elhangzottak szerint a felügyelő bizottság jövőbeni operatív munkáját a MOB Irodával megfelelő együttműködésben, zavartalanul végezheti majd az olimpiai család érdekében.

Forrás: mob.hu

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!