Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Új köntösben nyílik meg a szurkolói terasz

Ha labdarúgó világbajnokság, akkor győri szurkolói terasz! Az idén azonban némileg átalakul a népszerű rendezvény, egy valami azonban marad: A közös meccsnézés élménye egy különleges környezetben…

 

„Városunkban már hagyomány, hogy a nagy nemzetközi sportesemények idejére, mint a labdarúgó EB, VB, vagy az olimpia, szurkolói teraszt nyitunk, mert a közös szurkolás igazi közösségi élmény, nyáron, jó időben pedig egy kitűnő program.” – fogalmazott lapunknak Borkai Zsolt polgármester, aki hozzáfűzte, az idén némileg új környezettel találkozhatnak a drukkerek a Rába-parton.

 

A városi partszakaszok rehabilitációjával a Rába-parton a korábbinál, is hangulatosabb sétány jött létre, amely közkedvelt találkozási pont a Belvárosban. A volt vízi színpadnál a régi lépcsők helyére újak kerültek, így még kulturáltabb környezet várja az ide érkezőket. Szombati-Serfőző Esztertől, a Kulturális és Sport Főosztály vezetőjétől azt is megtudtuk, hogy a terasz mindig az első mérkőzés előtt egy órával nyit és az utolsó mérkőzést követő egy órával zár. Az idén nem lesz lelátó, helyette 460 szék és 20 nyolc személyes fa körasztal várja a szurkolókat, a meccseket pedig egy 28 négyzetméteres led falon követhetjük. Természetesen vendéglátóegység is szolgálja majd az ide érkezőket.

 

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!