Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

BORKAI ZSOLT VEZETI A FIDESZ-KDNP VÁROSI LISTÁJÁT

A Fidesz-KDNP győri polgármesterjelöltje, Borkai Zsolt, és a 16 egyéni választókörzet önkormányzati képviselőjelöltje is leadta az október 3-i helyhatósági választáson való részvételhez szükséges ajánlószelvény-mennyiséget, és az indulókat a választási iroda nyilvántartásba is vette.

A Fidesz-KDNP minden korábbi választáson megszerzettnél több kopogtatócédulát gyűjtött össze Győrben, ami azt mutatja, hogy a város lakosságának jó része elégedett a 2006 óta meghirdetett városépítő munkával, az elmúlt négy év fejlesztéseivel.

Jóllehet, az ajánlószelvények gyűjtése szeptember 3-val befejeződik, a Fidesz-KDNP politikusai október 3-ig folytatják a kopogtatást: igyekeznek minden választóval találkozni, hogy megismerjék a győriek véleményét a városra vonatkozó jövőbeni elképzelésekről. Az ajánlószelvények leadásával egyidejűleg összeállt a Fidesz-KDNP városi listája is, amelynek sorrendje a következő: 1. Borkai Zsolt, 2. dr. Somogyi Tivadar, 3. dr. Dézsi Csaba András, 4. Simon Róbert Balázs, 5. Szabó Jenő, 6. Radnóti Ákos, 7. dr. Ottófi Rudolf, 8. Borsi Róbert, 9. dr. Sík Sándor, 10. Szabó Erik, 11. Fekete Dávid, 12. Kovács Tamás, 13. Szeles Szabolcs, 14. Kalmár Ákos, 15. Hajszán Gyula, 16. Rózsavölgyi László, 17. Takács Tímea, 18. Németh Jenő Péter, 19. Tallián István, 20. Gombos József.    

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!