Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Díjazták az EYOF győri résztvevőit

Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál győri sportolóit és edzőit köszöntötte Borkai Zsolt polgármester és az önkormányzat az év utolsó közgyűlésén…

 

Borkai Zsolt polgármester mindenekelőtt köszönetet mondott a győrieknek azért, hogy barátságos otthont adtak az eseménynek. A külföldi sportolók, hozzátartozóik, s az érdeklődők nagy elismeréssel szóltak a fogadtatásról, még ma is több pozitív visszajelzés érkezik. Hozzátette, egy hazai esemény akkor jó igazán, ha sikeresen szerepelnek a helyi sportolók, ez pedig itt megtörtént, s nem csak a magyar csapat, de azon belül a győri versenyzők is nagyszerűen szerepeltek. Arról is beszámolt, hogy az Európai Olimpiai Bizottság közgyűlésén a győri eseményt mint minden idők legjobb Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválját emlegették.

 

 

A közgyűlés elején levetítették az eseményt felidéző filmet, majd következhetett a sportolók köszöntése. Elismerésben részesült az atlétika területén elért kiváló eredményéért Lendvai Luca (edzője: Szalóki Richárd, Búza László 3000 m-en 5. helyezett) és Simon Virág Anna (edzője: Farkas Roland, a középdöntő résztvevője volt) A judo sportág területén elért kimagasló teljesítményéért Sipőcz Richárd (edzője: Gyimes Nikolett, plusz 90 kg-ban I. helyezést ért el) és Vida András (edzője: Hatos Zsuzsanna, 55kg-ban csapatban III. helyezett) részesült elismerésben. A kerékpár sportban nyújtott kitűnő teljesítményéért Bajorfi Esztert (edzője: Magyar László, mezőnyversenyen 15. helyezett, az időfutamban 62. helyezett) köszöntötték, ahogy a kézilabdatornát megnyerő női csapat győri tagjait, Afentáler Sárát, Gerháth Kincsőt és Pál Tamarát is (edzők: Kun Attila, Bognár Róbert, I. helyezés). Teniszezőként Jánosi Lucának (szakosztályvezető: Soós Szabolcs, egyéniben bekerült a legjobb 8 közé, párosban a legjobb 16 közé jutott) gratuláltak, a tornasportból Mészáros Krisztofert (edzője: Szűcs Róbert, talaj döntőben 8. helyezett) köszöntötték. Az úszósportban végzett kitűnő munkájáért Pózvai Kiara kapott ajándékot (edzője: Petrov Iván, 4x 100-as gyorsváltóban 3. helyezett, 4x100-as vegyesváltóban II. helyezett).

 

 

Kiváló sportvezetői munkáért elismerést kaptak a jelenlévő edzők, szakosztályvezetők: Gálos László, Gyimes Nikolett, Hatos Zsuzsanna, Petrov Iván, Soós Szabolcs és Szűcs Róbert.

 

 

Bár nem tudott jelen lenni, de elismerésben részesült Kardos Tímea (judo, edzője: Hatos Zsuzsanna, 44 kg-ban II. helyezett), Szilovics Fanni és Varga Emőke (kézilabda, edzők: Kun Attila, Bognár Róbert, I. helyezés), Szirony Dorina (kosárlabda, edző: Gálos László, II. helyezés), Drahota-Szabó Dorka (tenisz, edzője: szakosztályvezető: Soós Szabolcs, egyéniben a legjobb 32 közé került, párosban a legjobb 16 közé jutott), Fajta Péter (tenisz, szakosztályvezető: Soós Szabolcs, egyéniben a legjobb 32 közé, párosban a legjobb 8 közé jutott) és Fehér Nóra (torna, edzője: Draskóczy Imre, egyéniben 8. helyezett, csapatban 4. helyezett) is.

 

A sportvezetők közül nem tudott jelen lenni, de elismerésben részesült Bognár Róbert, Búza László, Draskóczy Imre, Kun Attila, Magyar László és Szalóki Richárd.

 

Forrás: Győrplusz.hu

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!