Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Folytatódott a jótékony hagyomány

Ahogy a korábbi években már megszokhattuk, az önkormányzat az idén is adventi gyűjtést szervezett a rászorulóknak. A Humánpolitikai Főosztály ezúttal szaloncukrot és gyermekjátékokat várt a hivatal és az intézmények dolgozóitól.

 

 

„Köszönöm a kollégáknak, hogy minden évben ilyen nagy lelkesedéssel gyűjtik az adományokat, amelyekkel számos család és gyermek karácsonyát tudják szebbé tenni.” – fogalmazott az átadáson Borkai Zsolt. A polgármester hozzátette, az idén is jó helyre kerülnek az ajándékok, erről három kedvezményezett győri szervezet gondoskodik.

 

Az összegyűlt adományokat a Család- és Gyermekjóléti Központot képviselő Lovászi Bernadett csoportvezető, a Szt. Cirill és Methód Alapítvány Családok és Gyermekek Átmeneti Otthonát képviselő Juhász Péter intézményvezető, egy édesanya és kisgyermeke, illetve a Győr-Újvárosi Gyermekekért Alapítványt képviselő Papp Gyöngyi igazgató egy másodikas tanuló társaságában vette át.

 

 

Panker Mihály a Humánpolitikai Főosztály vezetője szintén köszönetet mondott a rengeteg adományért, amely az idén is megtöltött egy teljes irodát. „Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen nemes hagyományt vihetek tovább, és megígérhetem, hogy az ajándékozást jövőre is folytatjuk.”

 

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!