Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Véget ért a győri EYOF

„Egy héttel korábban boldogabbak voltunk, mert akkor érkeztetek, majd megkezdődött egy csodálatos rendezvény. Ma szomorúak vagyunk, hogy véget ért, és el kell búcsúznunk egymástól. Mindig visszavárunk Benneteket Győrbe! – búcsúzott a szervezőbizottság nevében Borkai Zsolt, Győr polgármestere a záróünnepségen.

 

 

Az Európai Olimpiai Bizottság részéről Alexander Kozlovsky köszönte meg a kitűnő szervezést. Úgy fogalmazott, hét csodálatos napot töltöttünk együtt, miközben rengeteg barátság köttetett. „Európa, Magyarország és Győr is büszke lehet rátok!” – szólt a sportolókhoz.

 

Az ünnepségen Győr átadta a stafétát és a zászlót a következő rendezőnek, Bakunak. Chingiz Huseynzade az Azerbajdzsáni Olimpiai Bizottság alelnöke megjegyezte, Győr nagyszerű EYOF-ot rendezett, Baku pedig hasonlóan jó házigazda szeretne lenni.

 

 

A záróünnepséget megelőző sajtótájékoztatón Joseph Cassar, az EYOF Győr 2017 Koordinációs Bizottságának elnöke kiemelte, „a cél az volt, hogy Győr a legnagyobb és a legjobb EYOF-ot rendezhesse, és ezt a célt sikerült is elérni. A győriek magasra tették a lécet, aminek megugrása nagy kihívást jelent a következő EYOF-ot rendező országnak.

 

További részletek, hírek, képek és erdmények: www.gyor2017.hu.

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!