Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Szép volt lányok! – BL-győztes a Győr!

A Győri Audi ETO KC óriási csatában ismét elhódította a BL-trófeát! A döntőben a Vardar Szkopje együttesét hosszabbításban sikerült legyőzniük Görbiczéknek! A Budapestről hazatérő lányokat vasárnap késő este, közösen ünnepeltük a Dunakapu téren, ahol a város nevében Borkai Zsolt polgármester köszöntötte a bajnokokat!

 

A Budapestről hazatérő csapat tagjait rengeteg szurkoló várta a késői időpont ellenére is. A játékosok egyenként léptek a színpadra, a sort természetesen kupával a kézben a kapitány, Görbicz Anita zárta. A szakmai stáb is sorra került, így mindenki megkaphatta a neki kijáró tapsot és mosolyokat. A város nevében Borkai Zsolt polgármester köszöntötte a világ legjobb női kézilabdázóit, s érthető módon nem fukarkodott a dicsérő szavakkal:

 

 

– Sokkal jobb érzés most itt állni úgy, hogy az út amelyen elindult a csapat, győzelemmel zárult. Székely Évától származik: Sírni csak a győztesnek szabad!, s ennek a csapatnak most van miért sírnia: fantasztikus eredménnyel zártak és fantasztikus heteket, hónapokat hoztak nekünk, győrieknek. Köszönjük nekik! A polgármester kiemelte a szurkolókat, akik végig az klub mellett álltak, buzdították a csapatot a mostani és a korábbi szezonok során is. „Ez a csapat harmadszor is elhozta nekünk azt az álmot, hogy BL győztesek lehetünk. A siker maximálisan a sportolóké és nem adják ingyen, ezt mi is átérezhettük ebben a két napban is. A lányok a szívüket-lelküket beletették a mérkőzésekbe. Mellettük azonban többeket is köszönet illet: mert kell egy fantasztikus edző, Ambros Martin. Egy másodedző, Danyi Gábor, egy orvosi stáb és még hosszasan lehetne sorolni. Illetve köszönet illeti dr. Barha Csaba elnököt, aki szintén rengeteget tett a sikerért, sokat dolgozott. Lányok, szuper volt, köszönjük, köszönöm szépen.” - zárta Borkai Zsolt.

A klub elnöke dr. Bartha Csaba érthető módon meghatódva mondott köszönetet a szurkolóknak és mindenkinek, aki kiállt a csapatért. Kitért a két fő támogatóra, a Győri Önkormányzatra és a fő szponzorra az Audi Hungáriára is, s egyben megköszönte a sok segítséget és a közös munkát. Majd a szurkolókhoz szólt a klub első embere: „Rengeteget jelent a buzdításotok, az hogy mindig a csapat mellett álltok. Illetve köszönet Szabó Tamásnak, aki nélkül ez a klub nem állna ott, ahol jelenleg tart. Ez a nap ma a csapatról és a szurkolókról szól!”

 

 

Görbicz Anita csapatkapitány, világklasszis sportoló az egész csapat nevében szólt, elsősorban az őket a legvégsőkig támogató rajongókhoz: „Ez nem sablon szöveg: nélkületek nem sikerült volna! Most nyertünk egy hatalmas trófeát, de az egész éves mellettünk állást szeretném megköszönni. A kisebb hullámvölgyekben is kitartotok mellettünk, ami higgyétek el, nagyon sokat jelent a csapatnak. Köszönjük! S szeretnénk, ha a bajnokságból hátrelévő mérkőzéseken is kijönnétek az Audi Arénába és buzdítanátok bennünket. Hajrá ETO!” - zárta a Görbicz Anita.

Ezután felcsendült a We Are The Champions című dal és pukkantak a pezsgős dugók, a lányok pedig önfeledten ünnepeltek a színpadon, majd készültek a közös fotók a szurkolókkal s csak nem akart halkulni a KUPAGYŐZTES kiáltások sokasága.

 

 

Közben szinte észre sem vettük, hogy bőven hétfőre fordult a naptár. Ám kárpótlás, hogy mindenki úgy térhetett haza, hogy tudta: Győrnek háromszoros BL győztes női kézilabdacsapata van! Köszönjük!

 

Forrás: Győrplusz.hu

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!