Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Indul a jegyértékesítés! - A Győri Balett a szponzorok jelenlétében mutatta be az EYOF formaruháit

A győri EYOF fő szponzorai szerdán írták alá együttműködési megállapodásukat, majd a jegyértékesítés részleteiről is fontos információkat tudtunk meg. A Győri Balett prezentálásában a „kis olimpia” formaruhái is bemutatkoztak…

Április 14-én már csak 100 nap volt hátra az EYOF-ig, s néhány nappal később újabb fontos mérföldkőhöz érkezett az előkészítés. A Vaskakas Művészeti Központban megrendezett eseményen Borkai Zsolt polgármester, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke úgy fogalmazott, „száz napon belül vagyunk, lassan a célegyenesbe fordulunk, ennek megfelelően a folyamatosan épülő létesítmények mellett ma már a szervezői munka is egyre látványosabb.  Az EYOF sikeres lebonyolításáért rengeteg ember tevékenykedik, hiszen a szervezőbizottság tagjai mellett a szövetségek, sportolók, szakvezetők, vendéglátók, kulturális intézmények, és önkéntesek egyaránt kiveszik a részüket a feladatokból. A Magyar Állam és az önkormányzat többmilliárd forintos támogatása mellett lényeges, hogy számos vállalkozás érezte fontosnak, hogy az ügy mellé álljon, és segítse munkánkat. Szeretnék köszönetet mondani nekik, mert szerepvállalásuk hozzájárul az első magyarországi olimpiai esemény magas színvonalú lebonyolításához.” A szponzorok képviselői a színpadon írták alá az együttműködési nyilatkozatot, majd felhelyezték a támogatói falra logójukat.

 

 

A Győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál szponzorai:

Gyémánt fokozatú támogatók:

-          AUDI HUNGARIA Zrt.

-          Scitec Ipari és Kereskedelmi Kft.

-          Győr Projekt Kft.

-          Győr-Szol Zrt.

 

Arany fokozatú támogatók:

-          Agrofeed Kft.

-          FrieslandCampina Hungária Zrt.

-          Qualitative Production Gépipari és Kereskedelmi Zrt.

-          Ricoh Hungary Kft.

-          ViDaNet Zrt.

 

Ezüst fokozatú támogató:

-          CO-OP Hungary Zrt.

-          N. Rinaldi Kft.

-          Praktiker Építési- és Barkácspiacok Magyarország Kft.

 

Bronz fokozatú támogatók:

-          Ceres Zrt.

-          Csipet Land Kft.

-          Édes Napok Kft.

-          Eudent – Implant & Surgery Kft.

-          LBT Kft., a Bauerfeind rögzítők és talpbetétek hivatalos forgalmazója

-          McDonald’s Magyarországi Étterem Hálózat Kft.

-          Palatia Nyomda és Korlátolt Felelősségű Társaság

-          Vill-Korr Hungária Kft.

 

A szerdai eseményen Lőre Péter, az AUDI HUNGARIA Zrt. kommunikációs igazgatója helyezte el a négy karikát a szponzori falon, hiszen a cég összesen 75 gépjárművel járul hozzá a fesztivál sikeréhez. Ennek keretében személyautókat – Audi A3-tól egészen Audi Q7 modellekig – valamint Volkswagen Multivan kisbuszokat bocsát a város rendelkezésére. „Vállalatunk számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, Győr városával egymást erősítve törekszünk a sikerre. Nagy örömünkre szolgál, hogy egy ilyen jelentős esemény rendezési jogát nyerte el városunk, amelyet az Audi Hungaria is magáénak érez és büszkén támogat” - nyilatkozta Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.

 

 

Marosváry Miklós, a Scitec Ipari és Kereskedelmi Kft. marketing igazgatója kiemelte, azért álltak az EYOF mellé, mert Győr városával gyümölcsöző az együttműködésük, másrészt pedig számukra a sport és az aktív életmód segítése, illetve az utánpótlás-nevelés elősegítése kiemelten fontos, cégük működését az „ép testben ép lélek” gondolata hatja át. „Mint elkötelezett sporttámogató, nagy öröm és büszkeség nekünk, hogy ezúttal a SCITEC Magyarország gondoskodhat az ifjú olimpikonok táskáiról és hátizsákjairól is. Remélem, sokan elégedetten mosolyogva tapasztalják meg, milyen jól eső érzés, ha a hátizsák egy csillogó éremmel nehezül.”

 

Sági Géza, a Győr-Szol Zrt. elnök-vezérigazgatója lapunknak kifejtette, az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál Győr 21. századi történetének egyik legfontosabb nemzetközi eseménye. Ennek a hatalmas vállalkozásnak a támogatása kihívás és megtiszteltetés. A sportrendezvények kulisszáját az a városi környezet adja, melynek üzemeltetője a Győr-Szol Zrt. Legfontosabb célkitűzésünk, hogy a vendégeket rendezett, szép környezet, virágos és barátságos város fogadja, s a játékok végén azzal az érzéssel távozzanak, hogy ide még vissza kell térni.

Simon Csaba a Győr-Projekt Kft ügyvezetője kérdésünkre hangsúlyozta, a Győr Projekt Kft. alakulásának alappillérét az EYOF megrendezése jelentette. A Társaság irányába fennálló bizalom mindenképp ösztönöz minket, hogy Magyarország egyetlen multi sporteseményéhez a sportlétesítmények megépítésén túlmenően a Fesztivál ideje alatti üzemeltetéssel, az eszközpark biztosításával járuljunk hozzá, és az eseményből adódó hosszú távú lehetőségeket – sportszakmait és pénzügyit egyaránt – megteremtsük és kiaknázzuk.

 

 

Domanyik Eszter, a városháza Városmarketing és Programszervezési Főosztályának vezetője a jegyértékesítéssel kapcsolatban kiemelte, a megnyitó ünnepségre tíz euróért válthatók majd belépők, amiért – az olimpiai megnyitó külsőségei mellett – egy látványos show-t kapunk cserébe. A sportesemények ingyenesen látogathatók majd, a kezelhetőség érdekében nulla forintos, úgynevezett regisztrációs jegyek válthatók április 24-től a jegymester.hu oldalon, a Baross úti Látogatóközpontban, illetve az esemény ideje alatt a nézői bejáratoknál, ahol az előre lefoglalt, vagyis regisztrált helyekre is átvehetők majd a jegyek.  Az egyéni sportágakban külön lehet a délelőtti eseményekre, és külön a délutáni döntőkre jegyet igényelni, míg a csapatsportágakban minden meccsre külön lehet belépőt foglalni, személyenként négy darabot.

 

Ezután a Győri Balett táncosai vették birtokba a színpadot, akik az EYOF formaruháit mutatták be előadásukkal. Tánczos Anita divattervező munkáit láthattuk: A férfi elegáns öltözék, a modern szabású, „viharos tengerkék” színű öltöny.  A zakó és a nadrág karcsúsított, úgynevezett slim és super slim vonalvezetésű. A casuel öltözék camel színű sportzakó, amely könnyű, nyárias szövésű gyapjú textíliából készült. A női elegáns öltözéket „tiszta égbolt kék”, ujjatlan blézer és nadrág alkotja rugalmas, kevert-szálas anyagból, laza, könnyed, nőies vonalvezetéssel. A díjátadó ruha vonalvezetését „Győr, a folyók városa” inspirációja adja, amely teljesen új, innovatív szabászati technológiával készült, hogy a víz hullámait kellőképpen illusztrálja. A mély királykék szín, mind a víz és az esemény előkelőségét hivatott hangsúlyozni. A résztvevők a sportos viselet és az önkéntes öltözet megálmodott terveinek várható megjelenését is láthatták, emellett pedig bemutatták az elegáns formaruhához tartozó egyedi cipőket, melyeket a nemzetközileg ismert divatmárka, a Cango&Rinaldi tervezett.

 

 

Az elkövetkező időszak további jelentős állomásokat tartogat a felkészülésben, április 25-én városunkban kezdődik a csapatvezetői értekezlet, amelyen az ötven résztvevő ország képviselői ismerkednek a helyszínnel, a lebonyolítás részleteivel. Május 23-án Rómában fellobban az európai olimpiai láng, 24-én pedig a lángfogadó ceremónia keretében érkezik meg Győrbe, hogy aztán elindulhasson az országos lángfutás.


Forrás: Győrplusz

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!