Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Polgármesteri köszönet a leköszönő parancsnoknak

A napokban ünnepélyes keretek között történt meg a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred ezredparancsnoki beosztás átadás-átvétele. Kovács Ferenc ezredest helyettese, Könczöl Ferenc alezredes váltotta. A búcsúzó Kovács Ferencnek Borkai Zsolt polgármester is köszönetet mondott eddigi tevékenységéért, és csütörtökön a városháza ezüst emlékérmét adta át az ezredesnek.

 

Az elismerést a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred parancsnokaként végzett lelkiismeretes, áldozatkész munkájáért, a város és a rakétaezred között kialakított együttműködés erősítéséért, a különböző katasztrófa- és rendkívüli helyzetek során Győr városa iránt tanúsított felelősségvállalásért, a győriek biztonságáért tett hatékony szerepvállalásért és a város társadalmi életében való részvételért, a díszalegység révén ünnepségeink színvonalának emeléséért adományozta a polgármester.

 

 


Borkai Zsolt elmondta, a város és az alakulat között kitűnő kapcsolat alakult ki, Győr minden helyzetben számíthat a katonákra, beszéljünk akár egy árhullámról, akár a március 15-i ünnepségről. A polgármester azt kívánta a távozó parancsnoknak, hogy új állomáshelyén is találja meg azokat a kapcsolódási pontokat, amelyek segítségével sikeresen és örömmel végezheti hivatását.

 

„Óriási megtiszteltetés ez az elismerés a számomra, hiszen Győr rengeteget jelent nekem.” – fogalmazott Kovács Ferenc, aki elmondta, 19 éve érkezett városunkba, ami azóta a szívéhez nőtt, ezért nem volt nehéz teljes odaadással az itt élő közösségért dolgozni. Az ezredes végezetül elmondta, utódja, Könczöl Ferenc személyében egy hasonlóképp elkötelezett vezetője lesz a rakétaezrednek, így a város és az alakulat közötti együttműködés a jövőben is gyümölcsöző maradhat.

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!