Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Sajtótájékoztatót tartott a MOB 100 nappal Rio előtt

A riói olimpia előkészületei szolgáltatta a fő témát a Magyar Olimpiai Bizottság sajtótájékoztatóján, melyet épp 100 nappal a nyári ötkarikás játékok előtt tartottak 2016. április 27-én.

 

A sajtótájékoztatón megnyitó beszédet mondott Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, aki elmondta: biztos volt benne, hogy idén jelentősen gyarapodni fog a kvótások száma, a sportolók elmúlt években végzett kemény munkája most érett be, és reálisnak tűnik a 140 fölötti riói létszám. A MOB első embere – aki elégedett az eddig megszerzett 122 kvótóval – köszönetet mondott a kormánynak, a magyar sportot támogatóknak és a médiának is, majd hangsúlyozta: mindenkire várnak még feladatok Rióig, de a szakmai munka elvégzéséhez megteremtették a megfelelő körülményeket. Borkai Zsolt beszédében külön hangsúlyt fektetett a MOB által alkalmazott zéró tolerancia elvére is.

 

A teljes cikket itt olvashatja: MOB.hu

 

A sajtótájékoztatót követő napon ülésezett a MOB közgyűlése, a napirendi pontok megvitatása előtt ünnepélyes beszédet mondott Valter Pecly Moreira, Brazília magyarországi nagykövete, aki a magyar olimpiai hagyományokról és a riói előkészületekről beszélt. A közgyűlésről részletesebben itt olvashat.

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!