Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

MJVSZ ülés Győrben

Győrben rendezik a Megyei Jogú Városok Szövetségének következő közgyűlését, amelyen több miniszter is részt vesz, és meghívást kapott Orbán Viktor miniszterelnök is.

Az ülést, amelyet 2010. június 18 – 19-én tartanak Győrben,  Kósa Lajos, Debrecen Megyei Jogú Város polgármestere, az MJVSZ elnöke vezeti. A rendezvény felkért díszvendége Orbán Viktor, miniszterelnök, a meghívottak között pedig több miniszter is szerepel.

Borkai Zsolt polgármester, a rendezvény házigazdája 2010. június 11-én elmondta, nagy öröm számára, hogy városunk adhat otthont e fontos eseménynek. Hozzátette, Győr fejlődése más városok, polgármesterek érdeklődését is felkeltette, ezért esett a választás városunkra.

A polgármester hozzátette, bár még a hivatalos visszajelzés nem érkezett meg, reméli, hogy a kormány minél több tagja részt vesz majd a közgyűlésen, ahol a megyei jogú városok polgármesterei beszámolhatnak az önkormányzatok helyzetéről, terveikről, törekvéseikről akár a gazdaság, az oktatás, a kultúra terén, vagy egyéb területeken.

A megyei jogú városok polgármesterei június 18-án, pénteken érkeznek városunkba, és részt vesznek egy Audi-gyárlátogatáson. Délután 13.00 órától a Városháza dísztermében tartják közgyűlésüket, este pedig Győr nevezetességeivel, fejlesztéseivel ismerkedhetnek meg.

Mivel ezen a napon tartják a Négy Évszak Fesztivál nyári programsorozatának megnyitóját, a győri pezsgő kulturális életből is kaphatnak egy kis ízelítőt a résztvevők.

A tanácskozást a szövetség szombaton a Famulus Hotelben folytatja.

forrás: www.gyor.hu

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!