Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Átvette megbízólevelét Borkai Zsolt

Az egyéniben mandátumot szerzett győri országgyűlési képviselő-jelöltek 2010. május 10-én, hétfőn vették át megbízólevelüket a városházán…

Dr. Lipovits Szilárd a Helyi Választási Iroda vezetője köszöntötte Kara Ákost, Szakács Imrét és Borkai Zsoltot, a Győr-Moson-Sopron megyei 1-es, 2-es és 3-as választókörzet mandátumot szerzett képviselőit.

A HVI vezető elmondta, az április 11-i választás mindhárom körzetben érvényes és eredményes volt, így az egyéni mandátumok sorsa már az első fordulóban eldőlt. Dr. Lipovits Szilárd gratulált a megválasztott képviselőknek, és egyben megköszönte a választási bizottságok tagjainak munkáját, amelyet a választásokkal kapcsolatban végeztek.


Borkai Zsoltnak dr. Gál Miklós a 3-as számú körzet választási bizottságának elnöke adta át a megbízólevelet. Dr. Szakács Imre dr. Nagy Pétertől, a kettes számú választási bizottság elnökétől vehette át a dokumentumot, míg Kara Ákos az egyes számú körzet választási bizottsági elnökétől, dr. Bácskai Csabától kapta meg megbízólevelét.


A Parlament alakuló ülését várhatóan 2010. május 14-én, pénteken tartják.

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!