Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Az ETO FC-ről

Borkai Zsolt Győr polgármestere a Győri ETO FC labdarúgó klub körül kialakult helyzet kapcsán az alábbiakat nyilatkozta 2015. március 14-én:

 

„A Győri ETO FC több mint 110 évvel ezelőtti megalakulása óta része Győr város mindennapjainak, a nagy hagyományokkal rendelkező egyesülethez több ezer győri család kötődött, vagy kötődik valamilyen formában. Rengeteg fiatalnak jelentette és jelenti most is az egyesület a sportolási, kikapcsolódási lehetőséget, nagyon sok szurkolónak okozott örömet az elmúlt évtizedekben a csapat.

 

Az ETO – sportágtól függetlenül - egy nagy család Győrben,  ezért senkinek nem lehet érdeke az, hogy megszűnjön az egyesület, fontos, hogy a jövőben is fiatal győri tehetségek nőhessenek fel az ETO pályán. Mindenekelőtt azonban teljesen tiszta viszonyok megteremtésére van szükség. Bízom benne, hogy ha ez megtörténik, ismét olyan összefogás alakulhat ki a fiatalok és a csapat jövője érdekében, amely eddig is jellemezte Győr városát és a magyar sportot. Egyelőre azonban mindenkitől türelmet szeretnék kérni.”

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!