Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Ismét Borkai Zsoltot választották polgármesternek

Borkai Zsolt a választások estéjén rögtönzött sajtótájékoztatót tartott a Városháza előtt, ahol köszönetet mondott a választóknak a szavazatokért, amelyeket ő, és a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselő-jelöltjei kaptak.

 

 

A gyorplusz.hu kérdésére úgy válaszolt, a jövő legfontosabb feladatai közé tartozik a gazdaság további fejlesztése, 'megalapozni minél több új munkahelyet, még akkor is, ha foglalkoztatás tekintetében is kiemelkedően jól állunk. Az infrastruktúrát is tovább kell építenünk, nagy kihívás lesz a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál, melynek már a közeljövőben lesznek fontos állomásai, gondoljunk például az uszoda vagy az aréna átadására.A legfontosabb, hogy az itt élő emberek jól érezzék magukat, értelmes jövőt tudjanak megalapozottan fölvázolni maguknak. Mindenkinek köszönöm a bizalmat, melyet nemcsak én kaptam, hanem a képviselőjelöltek is. Munkával, eredményekkel fogjuk meghálálni.'

 

A győri választási eredmények itt olvashatók.

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!