Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Borkai Zsolt: Csak a Fidesz-KDNP képes kihúzni az országot a bajból

Az elmúlt időszakban gazdasági szakemberek, politológusok, elemzők nyilatkozatai szóltak arról, hogy csak a Fidesz-KDNP az a pártszövetség, amely képes kihúzni az országot a bajból- mondta Borkai Zsolt, a Fidesz helyi szervezetének elnöke, a párt egyik győri országgyűlési képviselőjelöltje, amikor sajtótájékoztatóján arra buzdította az embereket, menjenek el szavazni, és támogassák a Fidesz-KDNP jelöltjét és a pártot.

Borkai Zsolt a győri és Győr környéki választókerületek másik két fideszes jelöltjével, Szakács Imrével és Kara Ákossal együtt tartott sajtótájékoztatót „Csak a Fidesz” címmel. A párt helyi vezetője kiemelte, az egészségügy, az oktatás, a gazdaság mind termelte a negatív híreket az elmúlt években.

A tendenciát csak egy szakemberekből álló párt tudja megfordítani, és így egy erős Magyarországot létrehozni, ezért nincs más alternatíva csak a Fidesz- mutatott rá.

Forrás: www.gyorinap.hu

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!