Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Sikeres ajánlásgyűjtés

A Fidesz-KDNP két nap alatt a szükséges ajánlások háromszorosát gyűjtötte össze mind a tizenhat győri körzetben induló képviselőjelöltnek, mind pedig a polgármester-jelöltnek – jelentette be 2014. augusztus 27-én a Városháza előtt tartott sajtótájékoztatóján Borkai Zsolt polgármester, a Fidesz győri elnöke.

 

Hozzátette, ő maga két nap alatt 1600 ajánlást kapott, a képviselő-jelöltek pedig fejenként 200-at. S bár ez a szükséges ajánlás háromszorosa, az aláírásgyűjtést tovább folytatják, mivel minél több győrivel személyesen is szeretnének találkozni.

 

 

- Köszönöm a győriek bizalmát és támogatását – fogalmazott Borkai Zsolt, akitől a Győrplusz arra is rákérdezett, hogy milyen kampányt tervez?

- Nem tervezek különleges kampányt, végzem a dolgom, ahogy eddig is, ahová hívnak, elmegyek, s a képviselő-jelölteket is segíteni fogom – kaptuk a választ.

 

Újságírói kérdésre válaszolva Borkai Zsolt kifejtette, minden csatába úgy indul, hogy győzni akar, így mind a tizenhat körzetben győzni szeretnének.

 

Forrás: Győrplusz.hu

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!