Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

„Célunk a város töretlen fejlődése”

Borkai Zsolt lesz a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje az október 12-i önkormányzati választáson. A jelenlegi polgármester már korábban bejelentette: Győr fejlődéséért szeretne a jövőben is dolgozni, országos politikai ambíciói nincsenek, polgármester maradna, amennyiben a győriek ismét bizalmat szavaznak neki az októberi választáson. „Győr az elmúlt években jelentős fejlődésen ment keresztül, erős gazdasága újabb és újabb munkahelyeket teremt, és tervezhető életpályát kínál a fiataloknak. Pezsgő élete, kultúrája, sportja kiemeli a hazai városok sorából. Ez a fejlődés együttgondolkodással, valamint a győriek erős lokálpatriotizmusával tudott megvalósulni. Borkai Zsolt hozzátette: „Győr abban különbözik sok más településtől, hogy nálunk az élet különböző területein dolgozó emberek, vállalkozások, intézmények képesek összefogni városuk érdekében. Győr sikere tehát mindannyiunké! A jövőben is ezt az utat szeretnénk járni, ehhez kérjük a lakosság támogatását az önkormányzati választás alkalmával.”

 

Borkai Zsolt a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselő-jelöltjeivel kapcsolatban elmondta, a 16 egyéni jelölt közül 13 jelenleg is önkormányzati képviselő, akik már bizonyították rátermettségüket, városrészeik iránti elkötelezettségüket és tenni akarásukat. „A három új jelöltet Morvay Lászlót (Révfalu, Bácsa, Kisbácsa, Sárás), Gancz Tamást (Adyváros) és Diligens Tibort (Szabadhegy, Kismegyer) ugyancsak jó szívvel ajánlom a választók figyelmébe, hiszen mindhárman elhivatott és a lakókörnyezetük problémáira érzékeny személyiségek, akik jól tudnák képviselni városrészeik érdekeit a győri közgyűlésben.”

 

Borkai Zsolt hangsúlyozta: „Bízom benne, hogy minden jelöltnek és jelölő szervezetnek közös a célja: mégpedig a város további fejlődése, a győriek önkormányzati képviselete. A most kezdődő választási kampányban ezért minden indulótól korrekt, tisztességes magatartást várok, és azt, hogy Győrben továbbra is normális, emberi hangnemben folyjék a politizálás. Az elmúlt 8 évben Győrt igyekeztem távol tartani a személyeskedő, a városhoz méltatlan politikai acsarkodástól, polgármesterként a mostani választások esetében is ezt fogom képviselni. Úgy gondolom, Győrhöz, és a győri emberekhez méltatlan lenne a privát szférájukat megsértő politikai kampány, ezért kérek minden politikai pártot, hogy a tisztességesség jegyében folytassa kampánytevékenységét.”

 

 

A Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje: Borkai Zsolt

Önkormányzati képviselő-jelöltjei:

1. Szeles Szabolcs (Újváros, Sziget, Pinnyéd)

2. Fekete Dávid (Belváros, Révfalu, Újváros)

3. Dr. Somogyi Tivadar (Belváros, Révfalu)

4. Morvay László (Révfalu, Bácsa, Kisbácsa, Sárás)

5. Dr. Dézsi Csaba András (Nádorváros)

6. Kalmár Ákos (Jancsifalu, Gyárváros, Likócs)

7. Radnóti Ákos (Adyváros)

8. Gancz Tamás (Adyváros)

9. Kovács Tamás (Marcalváros I., Nádorváros, Adyváros)

10. Borsi Róbert (Marcalváros I., Nádorváros, Adyváros)

11. Rózsavölgyi László (Marcalváros I., Marcalváros II.)

12. Hajszán Gyula (Szabadhegy)

13. Diligens Tibor (Szabadhegy, Kismegyer)

14. Dr. Sík Sándor (Győrszentiván)

15. Takács Tímea (Ménfőcsanak)

16. Szabó Jenő (Ménfőcsanak, Gyirmót)

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!