Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Gyökeres változáshoz a fiatalok támogatása is szükséges

A választójog fontosságáról beszélt Borkai Zsolt a győri Fidesz és Fidelitas közös sajtótájékoztatóján, ahol arra buzdította a fiatalokat, hogy menjenek el szavazni április 11-én, mert a gyökeres változáshoz az ő támogatásuk is szükséges. A 3-as számú választókörzet fideszes országgyűlési képviselő-jelöltje rámutatott, ahogy polgármesterként is tette az elmúlt időszakban, úgy a parlamentben is képviselni fogja a fiatalok érdekeit.

A jelenlegi kormány éveken át semmibe vette a fiatalokat, nehezítette lakáshoz jutásukat és a felsőoktatásban tandíjjal akarta megsarcolni őket- mondta Radnóti Ákos, a Fidelitas győri elnöke. Hozzátette, ezzel szemben a Fidesz kiszámítható lakás- és családtámogatási rendszert fog bevezetni. Radnóti Ákos kiemelte, Győrben Borkai Zsolt vezetésével bebizonyosodott, hogy a  fiatalokat partnernek tekintik, és tesznek is értük, hiszen példamutató a sport, a munkahelymegőrzés támogatása és a fiatalok számára is vonzó programokkal adtak lendületet a városnak, ezért kérnek minden fiatalt, hogy támogassák Borkai Zsolt és Szakács Imre képviselővé választását.

A Fidelitas elnöke beszélt arról is, hogy nagy erőkkel vesznek részt a kampányban, a belvárosban felállított mobilpultnál folyamatosan várják a fiatalokat és szórólapokat osztogatnak.

Borkai Zsolt a választójog fontosságáról beszélt és arra buzdította a fiatalokat, hogy menjenek el szavazni április 11-én, mert a gyökeres változáshoz az ő támogatásuk is szükséges. A 3-as számú választókörzet fideszes országgyűlési képviselő-jelöltje rámutatott, ahogy polgármesterként is tette az elmúlt időszakban, úgy a parlamentben is képviselni fogja a fiatalok érdekeit. Hozzátette, partnert lát a fiatalokban, akikre tapasztalatai szerint lehet és kell is számítani. A képviselőjelölt szerint a válságból való kilábalás mindenkinek, így a fiataloknak is fontos, hiszen a következő generáció lehetőségeit alapvetően meghatározza az ország jelenlegi helyzete. Végül megjegyezte, Magyarországnak olyan kormányra van szüksége, amely a fiatalok érdekeit tartja szem előtt, és nem azok ellenében cselekszik.

Forrás: www.gyorinap.hu

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!