Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Kedvezményes belépés a győri fürdőbe

A győriek az idén is ötven százalékos kedvezménnyel léphetnek be a győri fürdőbe. Az idényfürdő területén számos újdonsággal is találkozhatunk.

 

Borkai Zsolt polgármester 2014. június 17-én kifejtette, a fürdő üzemeltetőjével kötött megállapodás értelmében az önkormányzat és a Győrszol Zrt. több fejlesztést is végrehajtott a strand területén, cserébe a Rába Quelle biztosítja a helyi lakosoknak, hogy egészen augusztus 31-ig féláron válthatják meg belépőjüket az élményfürdőbe és az idényfürdőbe. Hozzátette, a cél az, hogy minél több győri juthasson el a létesítménybe, ahol kulturált körülmények között, számos élményelemmel és szolgáltatással bővülve kapcsolódhatnak ki a meleg nyári napokon.

 

Kovacsics Imre, a Rába Quelle ügyvezetője kiemelte, az idei évtől egy-egy társadalmi csoportnak is szeretnének kedvezni, így a mostani szezonban a pedagógusok nem csak a belépőjegyet vásárolhatják meg kedvezményesen, de a gyógyászati szolgáltatásokat is féláron vehetik igénybe. Számukra háromféle csomagot is összeállítottak. A tavalyi árvízi védekezésben résztvevő vízügyi szakemberek számára is kedvezményekkel szolgál a fürdő. A fürdőzőket az idén napvitorlákkal árnyékolt medencék, játszótér, ugrálóvár, víziteke, felfújható csúszda, és vízi dodzsem is várja. A Cziráky medencében a felfújható jéghegy, a szaturn és a trambulin is megtalálható. A felhőtlen szórakozást animátorok és színes programok biztosítják a nyár folyamán.

 

Sági Géza a Győrszol Zrt. elnök-vezérigazgatója kifejtette, a strand területén új strandröplabda, lábtenisz és streetball-pályát építettek, valamint a napokban elkészül a Hajós Alfréd által tervezett épület tetőszerkezet-felújítása is. A fejlesztések értéke közel 18 millió forint. A lábtenisz és az utcai kosárlabda pálya a napokban rekortán borítást is kap, így a sportpályák valóban nagyszerű terepül szolgálnak a nyári sportoknak.

 

Forrás: Gyorplusz.hu

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!