Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Borkai Zsolt Szocsiról

Borkai Zsolt hatalmas élménnyel gazdagodott azáltal, hogy felvonulhatott a téli olimpia megnyitóján, de leginkább annak örülne, ha a Magyar Csapatnak sikerülne pontot szereznie Szocsiban. Ezen a téren elsősorban a rövidpályás gyorskorcsolyázókban bízik a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke.

 

A Magyar Csapat delegációvezetője a mob.hu-nak adott videóinterjúban elmondta, az érem már csodaszámba menne, olyan eredményesség ugyanis nem várható el, mint a nyári olimpiákon. Még akkor sem, ha a kormány kiemelt ágazatként tekint a sportra, és minden feltételt megteremt ahhoz, hogy a sportolóknak valóban csak a versenyzéssel kelljen foglalkozniuk.

 

Borkai Zsolt hozzátette, a mieink hozzáállásán egészen biztosan nem múlik majd a sikeres szereplés, és a magyar versenyzőkkel beszélgetve meggyőződött arról, hogy valamennyien becsülettel, kellő kitartással képviselik hazájukat Szocsiban.

 

A MOB elnöke elégedett a körülményekkel, és az olimpiai falut, illetve létesítményeket bejárva olyan tapasztalatokat szerzett, amelyeket a 2017-es EYOF-nak otthont adó Győr is hasznosíthat.

Borkai Zsolt továbbá hangsúlyozta, nem tapasztalta a különböző médiumokban megjelent negatívumokat, a minden olimpián elengedhetetlen biztonsági intézkedéseket pedig kulturáltan vezénylik le a szervezők.

 

A Borkai Zsolttal készült video interjú itt megtekinthető!

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!