Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Március 15: A Forradalom és Szabadságharc hőseire emlékezünk

Március 14-én 16.00 órától Borkai Zsolt polgármester részt vesz, és beszédet mond a Győr-Ménfőcsanaki Bezerédj-kastély udvarában megrendezett emlékező ünnepségen.

A műsorban közreműködik Györgyfi József, Posonyi Takács László, Szikra József a Győri Nemzeti Színház művészei, a Csanaki Szent Kereszt Plébánia Férfikórus Egyesülete, a Ménfőcsanaki Dalkör, valamint a Ménfőcsanaki Petőfi Sándor ÁMK Kórusa.

A városi ünnepségek március 15-én 10.00 órakor kezdődnek a Honvéd Ligetben. A koszorúzási ünnepségen Borkai Zsolt polgármester mond megemlékező beszédet. A műsorban közreműködik Györgyfi József, Nagy Balázs és Szikra József a Győri Nemzeti Színház művészei, a Péterfy Sándor Evangélikus Oktatási Központ diákjai és férfikórusa, valamint a Győri Ütőegyüttes.

Március 15-én 11.00 órakor a Díszalegység Felvonulása a Szent István úton. – A 12. Arrabona légvédelmi rakétaezred díszalegységének, a Veres Péter Mezőgazgadási Szakközép- és Szakiskola, Kollégium Győri Lovas Nemzetőr Díszszakaszának; a IX. gróf Nádasdy Ferenc hagyományőrző Huszár Bandériumnak, Tata Helyőrségi Zenekarának, valamint a 12. Arrabona légvédelmi rakétaezred legjellemzőbb technikai eszközeinek látványos felvonulása.

Március 15-én 12.00 órakor Ünnepi Díszközgyűlés keretében adják át a Pro Urbe Győr díjakat.

Március 15-én 18.30-kor „A szép szabadságért” címmel 250 szereplős tánc és látványszínházi produkció kezdődik.

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!