Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Karácsonyi ajándék a győri gyerekeknek

Győr összes óvodájának és bölcsődéjének karácsonyi ajándékokkal, készségfejlesztő játékokkal, sporteszközökkel kedveskedett az önkormányzat.

 

A győri önkormányzat a város összes óvodáját és bölcsődéjét játékokkal ajándékozta meg Karácsony alkalmából. Borkai Zsolt polgármester a Bisinger Óvodában adta át az intézmények vezetőinek a készségfejlesztő játékokat és sporteszközöket. Az önkormányzat karácsonyi ajándéka 12,5 millió forint értékű, amiből a 12 óvoda és a további 27 tagóvoda 9,9 millió, míg a 13 bölcsődei telephely 2,6 millió forint értékben részesült.

 

Borkai Zsolt polgármester a Bisinger óvodai ünnepségen kifejtette, köszönetet érdemel az a magas színvonalú szakmai munka, amely óvodáinkban, bölcsődéinkben zajlik. Ehhez az önkormányzat az infrastrukturális feltételek javításával kíván hozzájárulni. Ennek érdekében végeztek az óvodákban jelentős felújításokat az idén, és ezért bővítik most az eszközöket. A polgármester áldott karácsonyt, és a jövő évre az ideihez hasonló eredményeket kívánt az intézményeknek. A karácsonyi felajánlást az intézményvezetők nevében Pallós Erzsébet, a Bisinger Óvoda vezetője köszönte meg, a gyerekek pedig karácsonyi műsorral tették emlékezetessé a napot.

 

A 39 óvodai intézmény fejlesztésére mintegy 130 millió forintot biztosított az idei évben a győri önkormányzat, így nincs a városnak olyan óvodája, ahol valamilyen felújítás, vagy fejlesztés ne történt volna. A mostani, tízmilliós nagyságrendű támogatás az óvodai játékeszközök bővítésére szolgált, amelyet több ezer győri gyermek élvezhet majd.

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!