Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Eddig közel ötvenezer ajánlószelvény gyűlt össze Győrben

Borkai Zsolt, Szakács Imre és Kara Ákos Fideszes országgyűlési képviselő-jelöltek leadták ajánlószelvényeiket, ám a kopogtató cédulák gyűjtését tovább folytatják, hogy minél több választópolgárral tudjanak személyesen is találkozni…

2010. március 3-án, szerdán fejenként 1500 kopogtatócédulát adott le Barkai Zsolt a 3-as, Szakács Imre a 2-es és Kara Ákos az 1-es választókerület Fideszes jelöltje.

Borkai Zsolt elmondta, eddig hárman összesen mintegy ötvenezer ajánlószelvényt gyűjtöttek össze, de tovább folytatják a kopogtatócédulák gyűjtését, mert ez kitűnő lehetőséget nyújt arra, hogy a jelöltek és segítőik személyesen is találkozzanak a választópolgárokkal.

Szakács Imre hozzátette, tapasztalatai azt mutatják, hogy a mostani választások előtt szimpatizálnak az emberek a leginkább a Fidesz aktivistáival, a személyes találkozások alkalmával sok bíztatást, a jövőre nézve jó szándékú tanácsokat is kapnak. Érezni, hogy sokan számítanak rájuk.

Kara Ákos kiemelte, a Győr környéki településeken is hasonlóak a tapasztalatok, ezért folytatják a személyes találkozókat, amelyek lehetőséget teremtenek a párbeszédre. Hozzátette, a változás csak akkor lehetséges, ha április 11-én minél többen élnek szavazati jogukkal.

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!