Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Találkozzunk Győrben!

A győri önkormányzat 2010. március 1-jén országos kampányt indított, amely a hazai turistákat csalogatja Győrbe. A kampány jelmondata: Találkozzunk Győrben! Az utazni vágyókat olyan hírességek invitálják városunkba, mint Pálinger Katalin, Polyák Lilla, Vincze Ottó és Fekete Dávid. „Velük” a Budapesti Utazás Kiállításon is találkozhatunk a hétvégén…

A Találkozzunk Győrben kampány a 2006. óta bevált Én, Te, Győr arculattal, ám új logóval és még fiatalosabb lendülettel, valamint jól ismert „arcokkal” vág neki a hazai utazni vágyók meghódításának. A promóció során új kommunikációs csatornákat is használ majd a város, különös figyelmet szentelve az online-marketingnek. A Nyugat kapuját mostantól olyan sztárok ajánlják felfedezésre, akik szívvel-lélekkel kötődnek a városhoz, és lokálpatriótákhoz méltóan örömmel vállalták, hogy Győr arcai legyenek.

Polyák Lilla művésznő, Pálinger Katalin válogatott kézilabdázó, Vincze Ottó futballista, és Fekete Dávid énekes közösen szerepelnek a városról készült kreatív anyagokon, a reklámfilmekben – amelyek mozikban lesznek láthatóak, óriásplakátokon, online hirdetéseken, és a budapesti utazás kiállításon. Együtt csábítanak minket arra, hogy éljük át a megújult Győr által kínált feledhetetlen pillanatokat.

A turisztikai kampány nyitó sajtótájékoztatóján, 2010. március 2-án Borkai Zsolt polgármester megköszönte a győri kötődésű hírességeknek, hogy elvállalták a felkérést, és népszerűsítik szeretett városunkat.

Polyák Lilla és Fekete Dávid egyaránt hangsúlyozta, számukra volt megtisztelő a felkérés, hiszen győriként rengeteg emlék köti őket a városhoz, és a lehető legtöbb időt próbálják ma is Győrben tölteni.

Pálinger Katalin kifejtette, sok helyen játszott pályafutása során, de az fel sem merült benne, hogy végül ne Győrben telepedjen le. Örömteli számára, hogy amikor külföldi csapatok érkeznek a városba, nagyon elégedetten, és jó benyomásokkal távoznak Győrből. Hozzátette, a város kulturális vonzerejére jó példa, hogy csapattársát, Amorimot teljesen elbűvölte a Győri Balett előadása, aki külföldiként érezte meg, hogy mekkora értékek rejlenek ebben a városban.

Vincze Ottó elmondta, hetedik éve él Győrben, és bár azt szokták mondani, hogy egy kapcsolatban a hetedik év a kritikus, a város iránt érzett vonzalma egyre csak erősödik, nem is vágyik el innen sehová.

Győr arcait kedvenc győri helyeikről is kérdezték. Polyák Lilla a rakpartot nevezte meg, hiszen – mint mondta – Győr életében kiemelt szerepe van a folyóknak, a vizeknek. Hasonlóan vélekedett Fekete Dávid is, aki a Radó Sziget szépségét és az élményfürdőt emelte ki.

Pálinger Katalin a belvárosi sétálóutcákat, a megújult Széchenyi és Városháza tereket emlegette, de hozzátette, neki mégis a legkedvesebb hely a Magvassy Mihály sportcsarnok. Vincze Ottó szerint is sok szép hely van a városban, de gyermekével különösképpen a megújult játszótereket szeretik, amelyekre szintén nagyon büszke lehet a város, akárcsak az egyedülálló sportlétesítményekre, mint például az országban is példa nélküli Barátság Parkra, vagy az ETO kitűnő sporttelepére.

A turisztikai kampány egyébként egy széleskörű összefogás része, amelyhez a szállásadók, helyi turisztikai vállalkozók is csatlakoztak. Ennek köszönhetően Győr idén olyan csomagokkal várja az érdeklődőket, melyekben a helyi szállásadók között egységes áron válogathatunk, és kész programot kapunk a kezünkbe. A programcsomagok között minden korosztály, és minden érdeklődési körű utazni vágyó megtalálja a számára személyre szabottan összeállított hétvégi ajánlatot. Akár aktív pihenésre, kulináris élvezetekre, „kul-túrára” vágyunk, akár gyerkőceinkkel szeretnénk pár napot kikapcsolódni, jó választásnak tűnik a város. 

Pálinger Katalin, Polyák Lilla, Vincze Ottó és Fekete Dávid természetesen nem tudnak személyesen is megjelenni mindenhol, ezért életnagyságú bábúk készültek „Győr arcairól”. Ezek helyettesítik majd őket ott, ahová nem tudnak eljutni. A bábúkkal, illetve Győr és a Négy Évszak Fesztivál 2010-es kínálatával is találkozhatunk március 5-7 között (nyitva 10.00-18.00-ig) a Budapesti Utazás Kiállításon. Győr kínálata megtalálható az „A” pavilon 211/E standjánál.

Forrás: www.gyor.hu

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!