Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Borkai Zsolt az ajánlószelvények gyűjtéséről

Eddig több mint 10 ezren támogatták ajánlószelvényükkel Borkai Zsolt országgyűlési képviselői jelölését. A Fidesz győri elnöke a megyeszékhely hármas számú választókerületében indul el a választásokon. Február 19-én, pénteken délután Ménfőcsanakon találkozott az emberekkel, akik magukkal hozták kopogtató cédulájukat is.

Sikeres az ajánlószelvények gyűjtése a városrészben- mondta Szabó Jenő, aki maga is részt vesz a gyűjtésben. Az önkormányzati képviselő hozzátette, a ménfőcsanakiak nagy többsége támogatja Borkai Zsoltot.

Itt az idő- ezt már maga Borkai Zsolt mondta, majd hozzátette, a párt 500 önkéntesével eddig több mint 10 ezer szavazatot gyűjtöttek össze, ez is mutatja, hogy az emberek változást akarnak. A Fidesz győri elnöke, Győr polgármestere megjegyezte, ő maga is részt vesz a gyűjtésben, mert ezzel nemcsak a szelvények számának növelése a cél, hanem az is, hogy találkozzon az emberekkel és beszélgessen velük problémáikról, meghallgassa véleményüket.

A kisalföldi megyeszékhelyen egyébként azóta, hogy az államfő kihirdette a 2010-es országgyűlési választások időpontját mintegy 20 ezer kopogtató cédula gyűlt össze, ezeket mind Borkai Zsoltnak és Szakács Imrének ajánlották fel.

Forrás: www.gyorinap.hu

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!