Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Gyászolunk!

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata mély megrendüléssel értesült a tragédiáról. A városvezetés nevében Borkai Zsolt, Győr polgármestere, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke megdöbbenéssel mondta el: „Őszinte részvétemet fejezem ki Tapodi Péter és Füzy Ákos családjainak, a sérült játékosoknak pedig mielőbbi gyógyulást, felépülést kívánok.

 

Nehéz ilyenkor megszólalni, nehéz lesz a csapatnak, a városnak feldolgozni ezt a tragédiát. Két igazi sportembert veszítettünk el, akik egész életükben a jó ügy érdekében, a sport és a tehetség ünnepéért dolgoztak, mindezt magas szakmai színvonalon tették. Sosem felejtjük el őket, hiszen a győri kosárlabdasport legfényesebb sikereit köszönhetjük tevékenységüknek. De nemcsak mint sportvezetők, hanem mint emberek, családapák is példamutató életet éltek, öröm volt velük beszélgetni, egy társaságban lenni.

 

 

Győr nagyon büszke a kosárlabda csapatára, sok örömteli pillanatot okozott nekünk az egyesület. A győri és a magyar sport számára egyaránt tragédia ez a mai nap, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy segítsük a játékosokat, a vezetőket, de abban is biztos vagyok, hogy egy ilyen esemény feldolgozása nem megy egyik napról a másikra.

 

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében őszinte részvétemet fejezem ki az elhunytak családjainak, valamint az UNI Győr valamennyi játékosának, vezetőjének és a szurkolóknak, hiszen a veszteségben együtt osztozunk.”

 

 

 

Fűzy Ákos a HAT-AGRO UNI GYŐR vezetőedzője és Tapodi Péter a női kosárlabdacsapat klubigazgatója lelki üdvéért 2013. szeptember 12-én, csütörtökön este hat órától tartanak engesztelő szentmisét a győri Nagyboldogasszony – székesegyházban (Bazilika).

 

Fűzy Ákos hamvasztás utáni búcsúztatója 2013. szeptember 21-én lesz a pécsi köztemetőben. Tapodi Péter hamvasztás előtti búcsúztatója 2013. szeptember 13-án pénteken 16:00 órakor lesz a Győr-szabadhegyi (Szabadi úti) új köztemetőben. A hamvak elhelyezéséről a család a későbbiekben gondoskodik.

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!