Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Az Audi támogatja a városi kármentesítést

Az árvíz utáni helyreállításhoz az Audi Győrben 75 millió forinttal járul hozzá. Az adományt igazoló dísztáblát Thomas Faustmann az Audi Hungaria ügyvezetésének elnöke adta át Borkai Zsolt polgármesternek.

 

Thomas Faustmann 2013. július 4-én a győri Városháza előtt adta át az adományt jelképező táblát Borkai Zsoltnak. Az Audi Hungaria ügyvezetésének elnöke elmondta, a vállalat húsz éve itthon van Győrben, ezért is volt természetes a számukra, hogy hozzá szeretne járulni a győri árvízkárok helyreállításához. Hozzátette, a vállalat dolgozói személyesen is részt vettek az árvízi védekezésben, sokan napokon keresztül dolgoztak a helyszíneken és segítették megvédeni a gátakat.

 

 

 

Borkai Zsolt polgármester a győriek nevében köszönte meg a felajánlást. Hangsúlyozta, az árvízi védekezés kapcsán újabb széleskörű összefogás alakult ki, amelyből az Audi is nagy mértékben kivette a részét. „Az Audi Hungaria már számos alkalommal bizonyította a város iránti elkötelezettségét, a győri képzés, a kultúra, a sport támogatása mellett a mostani felajánlásuk egy újabb jó példája a társadalmi felelősségvállalásnak.” A polgármester elmondta, az átadáson jelen lévő dr. Knáb Erzsébettel, az Audi Hungaria Motor Kft. személyügyekért felelős ügyvezető igazgatójával személyesen is találkozott a győrújfalui töltésen, és most személyesen neki is megköszöni az Audis dolgozók helytállását.

 

A 75 millió forintos adományt a károkat szenvedett győri létesítmények, többek között a Magyar Vilmos Uszoda, vagy a Győri Vízisport Egyesület telepének, és egyéb területek helyreállítására fordítják.

 

Az Audi AG korábbi bejelentése szerint egyébként a vállalat Németországban és Magyarországon is hozzájárul az árvízkárok enyhítéséhez, a cégcsoport egymillió eurót ajánlott fel erre a célra.

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!