Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

A Magyar Olimpiai Bizottság új partnere az Audi

Az öt karika együttműködése a négy karikával: az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. és az Audi márka magyarországi képviselete arany fokozatú támogatóként Audi A4 Avant és A3 modelleket biztosít a Magyar Olimpiai Bizottságnak.

 

„Az együttműködéssel új távlatokat nyitunk a sportban. Természetes számunkra az a szerepvállalás, hogy olyan kezdeményezéseket támogatunk, amelyek innovatívak és jövőbemutatóak, ahogy az általunk gyártott motorok és autók is“, − mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója. „Az eddigi regionális aktivitásaink mellett a Magyar Olimpiai Bizottság támogatásával egy olyan nemzeti sportszervezet mellé álltunk, amely valamennyi magyar sportolót képviseli, egyesíti.”

 

A négykarikás márka kizárólagos magyarországi forgalmazója és az Audi Hungaria együtt teremti meg az ötkarikás játékokra MOB-on keresztül történő felkészülés támogatásának feltételeit: „A sportélet számos területén jelen vagyunk. A MOB-bal történő együttműködés különleges megtiszteltetés számunkra. Büszkék vagyunk arra, hogy a hazai sportélet elsőszámú szervezetének olyan új Audi modelleket bocsáthatunk rendelkezésre, amelyekkel közösen jeleníthetjük meg a magyar sportolók és a márka által egyaránt képviselt világszínvonalú teljesítményt“ − hangsúlyozta Eppel János, a Porsche Hungaria ügyvezető igazgatója.

 

Az AUDI AG nemzetközi szinten is aktív a sport ezen területén. 2013 januárjától a vállalat a Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalos járműparkjának biztosítója. Emellett számos európai ország – többek között Németország, Finnország, Oroszország és Svájc - olimpiai bizottságát is az Audi támogatja autókkal.

 

„A Magyar Olimpiai Bizottság vezetése örül annak, hogy a minőséget, az innovációt, a társadalmi felelősségvállalást kiemelten fontosnak tekintő vállalatok csatlakoznak a MOB támogatói csapatához. Az Audi Hungaria és az Audi márka magyarországi képviselete, a Porsche Hungaria remélhetőleg olimpiai ciklusokon átívelő partnere lesz a MOB-nak. Az Audival közösen olyan értékeket képviselünk és közvetítünk, mint a becsületes játék, a szolidaritás, a tisztelet, valamint az aktív környezettudatosság. Köszönöm az Audi Hungariának és a Porsche Hungariának a támogatást“ - értékelt Borkai Zsolt MOB-elnök.

 

Az Audi Hungaria évek óta fontos szerepet játszik a győri régió sportéletében és támogatja a győri futballklub és a női kézilabda csapat munkáját. A vállalat 2006 óta névadó főszponzora a női kézilabda klubnak és 2011 óta szponzora a Győri ETO futballklubnak.

 

Az Audi márka is aktív támogatója több sportágnak Magyarországon, az elmúlt években a vitorlázás és a golf állt figyelmének középpontjában. Támogatásával indult és szerepelt eredményesen több versenyen a Wossala György nevével fémjelzett Audi Sailing Team. Emellett az Audi az egyik kiemelt támogatója a Kékszalag versenyeknek is. A golf sportágban az Audi minden évben saját versenyt szervez, melynek győztesei részt vesznek a nemzetközi Audi Golf Kupa világdöntőjén.

 

A győri székhelyű AUDI HUNGARIA MOTOR Kft., az AUDI konszern tagja, az Audi- és Volkswagen-konszern központi motorszállítója. Győrben gyártják az Audi TT Coupé és TT Roadster sportautókat és az A3 Cabriolet-t. 2006 óta az Audi Hungaria számos alumínium karosszériaelemet szállít az Audi R8-hoz. 2012-ben a vállalatnál 1 915 567 motor és 33 553 jármű készült. Az Audi Hungaria évek óta Magyarország egyik legnagyobb árbevételű vállalata, és az ország legnagyobb exportőreinek egyike.

 

A jelenlegi motorgyártás és járműszerelde 2013-ig Győrben teljes gyártási folyamatot lefedő járműgyárrá bővül: présüzem, karosszériaüzem, lakkozó, járműszerelde épül. A vállalat több mint 900 millió eurót fordít a gyárbővítésre és 2 100 új munkahelyet hoz létre.

 

Az ünnepi eseményen részt vett Kökény Roland, a londoni olimpia, párosban aranyérmes kajakozója is.

 

Forrás: MOB.hu

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!