Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Választási Információs Pontot nyitott a Fidesz Győrben

A sportszerű kampányt és a kopogtatócédulák szabályos gyűjtésének fontosságát hangsúlyozta Borkai Zsolt és Szakács Imre, a Fidesz-KDNP győri országgyűlési képviselőjelöltjei, amikor megnyitották a párt információs faházát a Megyeháza előtti téren. A politikusok elmondták, munkatársaik itt a faházban segítenek az ajánlószelvények helyes kitöltésében, de házhoz is mennek gyűjteni a cédulákat.

Kedd délutántól várja a Fidesz-KDNP információs faháza a győrieket. Borkai Zsolt a Fidesz győri elnöke, a 3. számú választókerület képviselőjelöltje elmondta, a szokásokhoz híven a mostani kampányban is információkkal látják el az érdeklődőket, de segítenek eligazodni az ajánlószelvények helyes kitöltését, illetve a választásokkal kapcsolatos határidőket illetően is.

Emellett lehetőség van a Fidesz nyugdíjas tagozatának aláírásgyűjtő akciójához is csatlakozni a Megyeháza előtti téren. A politikus hangsúlyozta, sportszerű kampányra törekszenek. Hozzátette, a házban tanácsot adnak, hogy hova forduljanak azok, akik szabálytalanságokról, visszaélésekről szereznek tudomást. Borkai Zsolt azt kérte a lakosságtól, szűrjék ki, akik a Fidesz nevével bármely formában vissza próbálnak élni.

Dr. Szakács Imre, a Fidesz győri alelnöke, a 2. számú választókerület képviselőjelöltje a sajtótájékoztatón két kopogtatócédulát nyújtott át Borkai Zsoltnak – sajátját és feleségéét. Kiemelte, a törvény bünteti, ha bárki pénzért vesz jánlószelvényt, így felhívja a politikai riválisok figyelmét, hogy ne éljenek ilyen módszerekkel.

- Kopogtatócédula-gyűjtőink valamennyien igazolvánnyal és megbízólevéllel rendelkeznek, kérjék el tőlük ezeket a dokumentumokat – hívta fel a figyelmet dr. Szakács Imre.

 Ezeket a dokumentumokat Radnóti Ákos, a Fidelitas győri elnöke mutatta be.
Továbbá elhangzott, hogy a Választási Információs Pont mellett, a Fidesz irodában is várják azokat, akik leadnák ajánlószelvényeiket, illetve az egyes városrészekben mobil gyűjtőhelyek és információs pontok is működnek majd a forgalmasabb helyeken.

Forrás: www.gyorinap.hu

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!