Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

MOB-közgyűlés június 16-án

A Borkai Zsolt által vezetett Magyar Olimpiai Bizottság soron következő közgyűlését új helyszínen, a Boscolo Budapest Hotel (Erzsébet körút 9-11.) „Róma” termében tartja 2012.06.16-án, szombaton, 10 órai kezdettel.

A közgyűlésen a MOB tájékoztatást nyújt a londoni felkészülés helyzetéről és dönt a magyar olimpiai csapat és delegáció személyi összetételéről.

A pénteki elnökségi ülésen előterjesztették a londoni ötkarikás játékokra utazó magyar küldöttség és csapat személyi összetételéről készült javaslatot. Az elnökség a javaslatot egyhangúlag elfogadta.

A szakmai tagozatokkal kapcsolatban dr. Leyrer Richárd MOB-alelnök beszámolt arról, hogy a nem olimpiai sportágaknál komoly előrelépés történt az edzőképzés területén.

A 2017-es EYOF pályázatról készített tájékoztatón elhangzott, hogy Győr városának komoly esélye van arra, hogy az az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál házigazdája legyen.

Továbbra is kiemelt figyelmet kap az olimpikonok teljes körű dopping-ellenes felvilágosítása. Minden londoni résztvevőnek kötelező részt venni a Magyar Antidopping Csoport által szervezett előadáson. A londoni olimpiára készülő magyar sportolók mindegyike legalább 3 ellenőrzésen esik át, mielőtt repülőre ülne az ötkarikás csapat tagjaként.

Forrás: Mob.hu

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!