Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Győr és én

2006 óta vagyok abban a szerencsés helyzetben, hogy szülővárosomért, az otthonomért dolgozhatok. Győr Megyei Jogú Város polgármestereként motivál, hogy a városnak, az itt élő embereknek a lehető legjobbat és legtöbbet tudjuk nyújtani. Bár aktív sportoló koromban szinte az egész világot bejárhattam, sosem volt kérdéses, hogy a családalapítás egyetlen egy helyen történhet, mégpedig Győrben. Nagy megtiszteltetés, hogy az emberek bizalmat szavaztak, és a Fidesz-KDNP jelöltjeként 2006-ban polgármesterré választottak.

 

Tudom, hogy a győri polgárok az elmúlt időszakban észrevették, hogy milyen mértékű fejlődésnek indult a városuk. Olyan fejlesztések és beruházások zajlottak és zajlanak ma is, melyek egyedülállónak számítanak az országban. Köszönöm a győrieknek, hogy 2010-ben és 2014-ben is megtiszteltek bizalmukkal, amelynek révén a város továbbmehetett a megkezdett úton. Munkánkkal azon vagyunk, hogy Győr egy még élhetőbb, még nagyszerűbb város legyen, közös teljesítményünk révén.


Boldog vagyok, amikor végigmegyek a város utcáin, és az emberek rám mosolyognak, bíztató szavakkal illetnek. Örülök, mikor az Idősek Otthonában, vagy a gyerekintézményekben szeretettel fogadnak és megveregetik a vállamat. Természetesen szívesen fogadom az építő jellegű kritikát is, hiszen senki sem tökéletes. Tudni kell építkezni belőle, és tudni kell viselni.

 

Azt szeretném, ha minden győri polgár úgy érezné, hogy jó győrinek lenni. Az élet számos területe befolyásolja azt, hogy valaki szeresse Győrt, szeressen otthon lenni Győrben. Az a célom, hogy minél több ember érezze nagyon jól magát városunkban, legyen büszke győri, és lehessen büszke Győrre!

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!

Galéria