Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Hírek

Amazonas Győr belvárosában: Megnyitott a Füles Bástya

A műemlék épület felújításával egy olyan interaktív ökológiai élőhely-bemutatóval egybekötött családi játszóház született meg, aminek helyszíne a már magában is izgalmas, felfedezésre csábító kazamatarendszer…

RÉSZLETEK

Győr az ifjúsági olimpia rendezésére készül!

2017-ben Győrben gyúlhat fel az olimpiai láng! Városunk esélyes az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) rendezésére, amelynek révén hazánk első ízben adhatna otthont olimpiai játékoknak …

RÉSZLETEK

Új sportlétesítményekkel gazdagodhat Győr

Szocsi mostantól sporttörténelmi jelentőséggel bír Győr életében is. A Fekete-tenger partján elhelyezkedő orosz nyaralóváros ugyanis nem mindennapi esemény helyszíne volt a héten. Itt rendezték az Europai Olimpiai Bizottság (EOC) idei közgyűlését, amelyen jelen volt Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Győr polgármestere is.

RÉSZLETEK

Jelen állás szerint 79 magyar sportoló az Olimpián

2011. november 7-én elnökségi ülést tartott a Magyar Olimpiai Bizottság a Magyar Sport Házában, utoljára a december 10-i közgyűlés előtt.

RÉSZLETEK

Újvárosi rehabilitáció 1,4 milliárd forintból

Az önkormányzat 1,1 milliárdos támogatást nyert el a városrész rehabilitációs programjához. Borkai Zsolt polgármester a témáról 2011. október 18-án beszélt a helyszínen.

RÉSZLETEK

Nemzetközi Sportjogi Konferencia a Tudományos Akadémián

Mindössze 300 nappal a Londoni Olimpiai Játékok hivatalos megnyitója előtt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, a Magyar Olimpiai Bizottság valamint a nemzetközi és a magyar sportélet képviselői megvitatták a sport és jog kérdéseit a Magyar Tudományos Akadémián.

RÉSZLETEK

Borkai Zsolt a fővédnöke a Sportcsillagok Gálaestjének

Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke igent mondott a felkérésre, így a december 19-én esedékes Sportcsillagok Gálaestjének fővédnöki tisztét az 1998-as szöuli olimpián lólengésben aranyérmet szerzett sportvezető látja majd el.

RÉSZLETEK

Poór Brigitta válogatott szerelést kapott Borkai Zsolttól

A tereptriatlonista az idén korosztályában Európa-bajnoki és világbajnoki címet szerzett, valamint kvalifikálta magát a sportág csúcsversenyére a Hawaii felnőtt világbajnokságra…

RÉSZLETEK

London 2012: A MOB elnöke 160 fős magyar olimpiai csapatra számít

Borkai Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke a Digi Sport Reggeli Start című műsorában azt mondta: százhatvan tagú magyar olimpiai csapatra számít, bár több csapatsportág részvételét illetően bizakodó, éremesélyeseink között mindenekelőtt a kajak-kenusokat említette, majd az úszókat, a sportlövőket és a tornászokat.

RÉSZLETEK

Egy évvel London előtt: Már 46 fős a magyar csapat

Pontosan egy év, azaz 366 nap múlva rajtol a XXX. Nyári Olimpia. Jelenleg 46 magyar sportoló rendelkezik kvalifikációval valamint a részvételi jogosultságot biztosító ”A” és ”B” szinttel.

RÉSZLETEK

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39 [40] 41  42  43  44  45  46  47