Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Hírek

MOB-ÜNNEPSÉG: Az ifjúságiak köszöntése mellett a győri EYOF-kakas is bemutatkozott

Ünnepélyes sajtótájékoztató keretében köszöntötte hétfőn a MOB az idei Ausztrál és Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon szerepelt érmes, ifjúsági sportolókat. Az eseményen – melyen a 2017-es, győri EYOF előkészületeiről is hangzott el tájékoztatás, valamint felcsendült a magyar himnusz legújabb változata – a MOB együttműködési megállapodást kötött a Poli-Farbe festék- és vakolatgyárral, mint a szervezet új, arany fokozatú támogatójával.

RÉSZLETEK

25 esztendő - Együtt ünnepeltek Szöul hősei

A szöuli olimpia 25 éves évfordulójának tiszteletére rendezett ünnepséget az Olimpiai Bajnokok Klubja 2013 szeptember 17-én, a budapesti RAM Colosseumban, ahova az 1988-as Magyar Olimpiai Csapat minden tagját meghívták.

RÉSZLETEK

Új szelek Buenos Aires felől

Lényeges kérdésekben döntött a Nemzetközi Olimpiai Bizottság 121. közgyűlése, melynek Buenos Aires adott otthont.

RÉSZLETEK

Gyászolunk!

Súlyos közúti balesetet szenvedett a HAT-AGRO UNI Győr női kosárlabdacsapatát szállító autóbusz szombaton Kapuvár és Vitnyéd között. A szerencsétlenségben Tapodi Péter klubigazgató és Fűzy Ákos vezetőedző életét vesztette...

RÉSZLETEK

Borkai Zsolt és Szabó Bence is üdvözölte Thomas Bach megválasztását

Borkai Zsolt a nyár közepén járt Németországban, ahol találkozott az akkor még NOB-alelnökkel, aki egyben a Német Olimpiai Bizottság elnöki tisztét is ellátta.

RÉSZLETEK

Fergeteges nyárzárás Győrben!

Jó borok és világsztárok: A Bornapok programjai és a The Straits koncertje zárja a nyarat Győrben…

RÉSZLETEK

Vizes vb 2021

Orbán Viktor miniszterelnök szerint Magyarország még nem rendezett olyan rangos sporteseményt, mint a vizes világbajnokság.

RÉSZLETEK

Készülődés, ünnepélyes eskütétel a 2013-as EYOF-ra

A napokban elindult a 2017-es győri rendezvény honlapja, ahol a friss utrechti eredmények mellett minden fontos információt megtalálnak az érdeklődő szurkolók a győri előkészületekről...

RÉSZLETEK

Az Audi támogatja a városi kármentesítést

Az árvíz utáni helyreállításhoz az Audi Győrben 75 millió forinttal járul hozzá. Az adományt igazoló dísztáblát Thomas Faustmann az Audi Hungaria ügyvezetésének elnöke adta át Borkai Zsolt polgármesternek.

RÉSZLETEK

Győrben köszöntötték az árvízi védekezés résztvevőit

Dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter adott számvetést és Borkai Zsolt polgármester mondott köszönetet az árvízi védekezés során térségünkben szolgálatot teljesítő katonáknak…

RÉSZLETEK

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27 [28] 29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41