Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Hírek

Kibővült a körforgalom

Százötven millió forintból kibővítették a körforgalmat a nádorvárosi temetőnél. Az eddigi egy sáv helyett két sávos, turbó körforgalmat hoztak létre.

RÉSZLETEK

MOB 120: Az Európai Olimpiai Bizottság elnöke méltatta Győrt

Mintha az EYOF megrendezésére lenne kitalálva ez a város – fogalmazott győri látogatása tapasztalatairól Patrick Hickey az Európai Olimpiai Bizottság (EOC) elnöke.

RÉSZLETEK

Elkészültek a révfalui felújítások

Ismét gazdagodott Győr révfalui városrésze. Pénteken Borkai Zsolt polgármester átadta azt a 650 millió forintos beruházást, amelynek keretében befejeződött a Kossuth-híd felújítása, valamint a Rónay Jácint út és a Kálóczy tér rekonstrukciója.

RÉSZLETEK

Új épülettel bővült a hajléktalanszálló

Új épülettel bővült a hajléktalanok ellátása Győrben: az Avar utcai telephelyen szerdán átadott modern szállóval mintegy 150 főt tudnak fogadni az átmenti ellátás keretei között.

RÉSZLETEK

Jégpálya, fényjáték és mesemozi az Adventi Fesztiválon

Az idén a Dunakapu tér bekapcsolódásával minden eddiginél nagyobb és különlegesebb lesz a győri adventi programsorozat, amelyre számos újdonsággal is készülnek a szervezők…

RÉSZLETEK

Megmarad a három Krúdys gimnáziumi osztály!

Borkai Zsolt polgármester és Kara Ákos győri országgyűlési képviselő, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára a mai nap folyamán gyors és hatékony egyeztetéseket folytatott le a Nemzetgazdasági Minisztériummal a győri Krúdy iskola képzésének ügyében.

RÉSZLETEK

Borkai Zsolt polgármester közleménye: „Szükség van Győrben a Krúdy iskola gimnáziumi képzésére!”

A Krúdy iskola gimnáziumi oktatása része a város jövőépítésének...

RÉSZLETEK

„Tehetségekért„ kitüntetést kapott Borkai Zsolt

Az elismerést a Magyar Tehetséggondozó Társaság elnöke adta át Győr polgármesterének, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének.

RÉSZLETEK

Hamarosan teljessé válik a kerékpárút

Megkezdődött a Győr-Gönyű kerékpárút hiányzó szakaszának építése is.

RÉSZLETEK

Győr szépségét és dinamizmusát láttatja a Dunakapu téri alkotás

A megújult tér különleges látványossággal gazdagodott, a négy méter átmérőjű lencse rendhagyó módon tükrözi vissza a tér, a folyó, és a Káptalandomb nyújtotta panorámát…

RÉSZLETEK

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19 [20] 21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49