Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Hírek

A MOB közgyűlése határozatban támogatta a budapesti olimpia ügyét

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) közgyűlése elsöprő többséggel úgy döntött pénteken, hogy javasolja Budapest városának és Magyarországnak, vizsgálja meg a 2024-es olimpia és paralimpia megrendezésének lehetőségét.

RÉSZLETEK

Költségvetés 2015: Fókuszban a fejlesztések

A város mintegy 38 milliárd forintból gazdálkodhat az idei esztendőben, amelynek közel 30 százalékát fejlesztésekre szánják. Iparűzési adóból 17,350 milliárd forint folyhat be…

RÉSZLETEK

Piac a Dunakapu téren és a Tarcsay utcában is

Újra értékesíthetik portékáikat az őstermelők a megújult Dunakapu téren, miközben zavartalanul működhet tovább februártól a Tarcsay Vilmos utcába költöző városi piac.

RÉSZLETEK

Megnyílt a győri uszoda

Az Aqua Sportközpont átadóján a vizes sportokhoz kötődő győri egyesületek sportolói mellett számos olimpiai bajnokkal is találkozhattunk.

RÉSZLETEK

Adomány kicsiknek és nagyoknak

A győri önkormányzat gyűjtést szervezett a Segítőházban élő emberek számára, s a hagyományokhoz hűen a győri Anya - Csecsemő és Gyermekotthon lakóit is ajándékokkal lepte meg.

RÉSZLETEK

Februárban a MOB közgyűlése elé kerülhet a budapesti olimpiarendezés ügye

Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke pénteken sajtótájékoztatón jelentette be: javaslatot tesz a MOB elnökségének, hogy a testület 2015. február 6-ra, egyetlen napirendi ponttal hívja össze a MOB rendkívüli közgyűlését, melynek javasolja, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság által elfogadott Agenda 2020 reformprogram alapján tárgyalja meg a budapesti olimpiai pályázat gondolatát, és foglaljon állást a budapesti olimpiai pályázat kérdésében.

RÉSZLETEK

Már sétálhatunk a Dunakapu téren

Elbontották a kerítéseket, és a gyalogosok újra birtokba vehették a megszépült teret.

RÉSZLETEK

Advent Győrben

Hamarosan felgyúlnak az ünnepi fények a Belvárosban, s kezdetét veszi az év talán legszebb időszakához kapcsolódó programsorozat.

RÉSZLETEK

Megalakult a győri közgyűlés

Letette esküjét Borkai Zsolt polgármester és a képviselők.

RÉSZLETEK

Megnyitottuk az Arénát!

Látványos megnyitó keretében nyitotta meg kapuit az Audi Aréna Győr, ahol már az idén számos koncertet, nemzetközi mérkőzést, sőt kézilabda EB-t is rendeznek.

RÉSZLETEK

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16 [17] 18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41