Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Hírek

Győr legjobb sportolóit díjazták

A Sportcsillagok Gáláján adták át a 2015-ös év legjobb győri sportolóinak járó díjakat…

RÉSZLETEK

A fejlesztések és a stabilitás költségvetése

A címben szereplő megfogalmazással jellemezte Borkai Zsolt a 2016-os városi büdzsé tervezetét, amelyből kiderül Győrben minden negyedik forintot fejlesztésre szánnak…

RÉSZLETEK

Győr az EYOF-ra és a nagy olimpiára is készül

Miközben a napokban ismét városunkban járt az EYOF koordinátora, a pénteki közgyűlés elfogadta a 2024-es olimpiát támogató nyilatkozatot…

RÉSZLETEK

200 nap múlva kezdődik a riói olimpia

A már megszerzett kvótákról és kvótaszerzési lehetőségekről...

RÉSZLETEK

Adományok a boldog karácsonyért

Háromszáz család részesül azokból a karácsonyi ajándékokból, amelyeket a győri polgármesteri hivatal gyűjtött össze az adventi időszakban.

RÉSZLETEK

Kibővült a körforgalom

Százötven millió forintból kibővítették a körforgalmat a nádorvárosi temetőnél. Az eddigi egy sáv helyett két sávos, turbó körforgalmat hoztak létre.

RÉSZLETEK

MOB 120: Az Európai Olimpiai Bizottság elnöke méltatta Győrt

Mintha az EYOF megrendezésére lenne kitalálva ez a város – fogalmazott győri látogatása tapasztalatairól Patrick Hickey az Európai Olimpiai Bizottság (EOC) elnöke.

RÉSZLETEK

Elkészültek a révfalui felújítások

Ismét gazdagodott Győr révfalui városrésze. Pénteken Borkai Zsolt polgármester átadta azt a 650 millió forintos beruházást, amelynek keretében befejeződött a Kossuth-híd felújítása, valamint a Rónay Jácint út és a Kálóczy tér rekonstrukciója.

RÉSZLETEK

Új épülettel bővült a hajléktalanszálló

Új épülettel bővült a hajléktalanok ellátása Győrben: az Avar utcai telephelyen szerdán átadott modern szállóval mintegy 150 főt tudnak fogadni az átmenti ellátás keretei között.

RÉSZLETEK

Jégpálya, fényjáték és mesemozi az Adventi Fesztiválon

Az idén a Dunakapu tér bekapcsolódásával minden eddiginél nagyobb és különlegesebb lesz a győri adventi programsorozat, amelyre számos újdonsággal is készülnek a szervezők…

RÉSZLETEK

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 [12] 13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41