Borkai Zsolt

Főoldal Rólam Az Egyesületről Hírek Interjúk Csapatom Kérdőív JELENTKEZZ A CSAPATOMBA!

Kedves !

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre.

Mostantól az Egyesület és Borkai Zsolt munkájáról első kézből tudunk Téged informálni. Nehéz és kemény kampány előtt vagyunk, felkészültünk rá, de a legfontosabb, hogy közvetlenül is tudjunk egymással beszélni.

Maradjunk kapcsolatban!

Üdvözlettel,
Borkai Zsolt


BEZÁR

Közösen a Jövőnkért Egyesület

Mindig arra voltam büszke, hogy a 2006-2019 közötti sikereket együtt, a Győriekkel sikerült elérni. Egyesületünk ezért választottuk a “Közösen a Jövőnkért Egyesület” nevet, mert ezt a sikeres időszakot fogjuk újra elhozni a városba.Büszkék vagyunk a 13 év alatt elért sikereinkre.

Az Audi gyár bővülésével mindenki számára érezhetően megérősödött a város gazdasága. Éves szinten 14 milliárd forintnyi helyi adóval járul hozzá Győr fejlődéséhez az Audi gyár.

2017-ig bezárólag ezen felül 230 milliárd forintot fordítottunk a város fejlesztésére, majd ezután Orbán Viktor Miniszterelnökkel megkötött Modern Városok Program keretében további 130 milliárd forintnyi fejlesztés megvalósítását készítettük elő. A még 2017-ben megkötött nagyszabású megállapodás utolsó gyümölcseit pedig a közelmúltban kezdhettük el élvezni Győrben.

Új híddal kötöttük össze a várost, megépítettük az Audi Arénát, az új 50 méteres uszodát, létrehoztuk az Olimpiai Sport Parkot, fejlesztettük az egyetemi várost, új kollégiumot építettünk és számos belvárosi fejlesztés, útfelújítás is ebben az időszakban készült el.

Nagy siker volt az is, amikor az ipari parkot a korábbi osztrák tulajdonostól a város teljes egészében megszerezte, ezáltal a park haszna is 100%-ban a városban maradt. Ebben a 13 éves sikeres időszakban építettük meg a kórház parkolóját, ekkor készítettük elő az egyik legfontosabb fejlesztést, a csúcsmodern mentőállomás építését valamit a Győrt és Papát összekötő M83-as gyorsforgalmi út építését. 2017 nyarán Európa egyik legnagyobb sporteseményét, az Európai Ifjúsági Fesztivált is közös erőfeszítéssel rendeztük meg.

Mindezek mellett együtt vészeltük át a 2008-as világválságot is, ahol egy egyedülálló, győri kkv-kat támogató mentőcsomaggal segítettünk a helyi vállalkozásokon.

Nagyon sikeres 13 év volt, amelyet együtt, mi, Győriek valósítottunk meg.

Azt akarjuk, hogy Győr újra sikeres legyen!

Ezért egyesületünk legfőbb célja a 2024-es Önkormányzati választáson való részvétel, Győr Város lakóinak pártoktól független, civil képviselete Győr város Közgyűlésében.

Kérem, hogy lehetőségeihez mérten támogassa az egyesület céljait:

Bankszámla szám: 11737007-23751680
IBAN: HU62117370072375168000000000
Közösen a Jövőnkért Egyesület

Tegyük Győrt újra sikeressé!


Borkai Zsolt
Elnök
Közösen a Jövőnkért Egyesület

Hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy mindig elsők között értesülj a legfontosabb hírekről, eseményekről. Maradjunk kapcsolatban!